Beszámolók


15.Szeptember


Egy szép, napsütéses délután útnak indultunk támogatóinkkal, a Baán testvérekkel, hogy valóra váltsuk egy ötéves kislány álmát. Luca régi vágya egy kiskutya volt. Testvérétől megtudtuk, hogy egyszer régen közösen írtak egy listát arról, mire van szüksége egy kölyökkutyának, ha majd valamikor megszületik az ő kutyája, akkor már mindenre fel legyenek készülve.

Eljött ez a nap is, pont Luca születésnapján született meg egy – később Luca édesanyja által – Lucas névre keresztelt kutyus. Mikor odaértünk a házhoz, Luca nagyon megszeppenve nézte a körülötte lévő embereket, de az ajándéknak nagyon örült, sokat babusgatta, simogatta. A kiskutya az első pillanatban belopta magát Luca, és az egész család szívébe. Miután a kutyus mindent és mindenkit megszaglászott, megrágcsált a lakásban, Luca két plüssállatát is neki adta, hogy tudjon mivel játszani.

Lucának betegsége miatt pár hónapot ki kell hagynia az óvodából, ezért most tökéletes játszópartnere lesz a kutyus. Kívánom neki, hogy még nagyon sokat játszanak együtt.




Köszönjük a Baán Faipari Kereskedelmi és Szolgáltató Bt. támogatását!


Potyondi Zsuzsanna
kívánság-koordinátor
Győr, 2016. augusztus 09.

Archívum



Belépés