Beszámolók


1.Augusztus

A hároméves Ricsi imádja a kutyusokat, a lakásban viszont csak pici állat fér el, így egy „yorki kisfiút” kért a Csodalámpától. Nem volt egyszerű a kívánság, hiszen minden paraméternek meg kellett felelnie, de hosszas keresgélés után a Magyar Yorkshire Terrier Egyesület segítségével Varga Barbara tenyésztőt megismerve rátaláltunk a mindössze féléves „Carlosra”.

A kívánságot a Corinthia Hotel Budapest a saját kampányából támogatta, így Ricsit és családját a szálloda apartman-kertjébe hívta meg, hogy közösen lephessük meg a kisfiút. A tényleg cuki kiskutyust Varga Barbara hozta egy kis szállító ketrecben, mi csodalámpások pedig az összes kelléket megpróbáltuk megszerezni - puha alvóhely, evőtálka, kutyajátékok, hordozótáska – hogy a családnak ezzel ne legyen gondja.
Ricsi kíváncsian kémlelte a kutyaszállító "ajtaján" át a kis állatot, aki először félénken nézegette új gazdiját, majd néhány perc alatt megismerkedtek egymással és már akkor látszott, ebből nagy barátság lesz.
Barbara minden hasznos információt elmondott Ricsi apukájának, s már csak egy maradt hátra, hazavinni Carlost és bemutatni a családnak.

/ 6



Köszönjük a Corinthia Hotel Budapest, a Magyar Yorkshire Terrier Egyesület és Varga Barbara tenyésztő segítségét, akik közös összefogásával teljesülhetett Ricsi álma.

Ezúton is szeretnénk megköszönni a Corinthia Hotel Budapest és nagylelkű vendégeinek önzetlen támogatását, mely lehetővé tette e kívánság teljesítését.


Felkai Márta és Patzauer Éva
kívánságkoordinátorok
Budapest, 2015. július 16.

Archívum



Belépés