Beszámolók


3.Június

Ádám rajong az elektronikus játékokért. Már első találkozásunk alkalmával profi szinten mesélt nekem a játékgépek használatának fortélyairól, a játék varázsáról, arca egészen kipirult a lelkesedéstől és végül elárulta, hogy ő nagyon szeretne egy X-BOX Kinect játékgépet kapni, hisz az maga a csoda. Huncutul mosolyogva rám nézett és kis kezecskéjét széttárva azt mondta: ha egy ilyen játékgépet tudna nekem a dzsinn varázsolni, az egy csoda lenne és én akkor komolyan hinni fogok a csodákban.

A jótékony dzsinn nem sokáig váratta Ádámot. Nagy volt a boldogság, mikor a dzsinn kérésére megjelentem a Tűzoltó utcai Gyermekklinikán egy hatalmas csomaggal és "doktornéninek" beöltözve bekopogtam az elkülönítő szoba ajtaján.
Ádám ránézett a csomagra és fülig érő szájjal ennyit mondott: tényleg létezik csoda, a dzsinn meghallgatta a kérésemet és elküldte nekem álmaim játékgépét.

Nagy volt az izgalom, sorra kerültek elő a gép fontos tartozékai és miután én rendkívül járatlan vagyok a műszaki dolgokban, Ádám végtelen türelemmel magyarázta el nekem, hogy ezzel a csoda géppel micsoda versenyeket lehet játszani, persze ehhez nem csak a Kinect-re - azaz a gép szemére van szükség, hanem olyan játékokra is, mint amilyet Ádám szintén kapott a géphez. A játék stílusosan fiús, "természetesen" focis játék.

Sajnos Ádámnak még várnia kell legalább egy hetet, míg otthon végre legyőzheti az ellenfél csapatát a fociban, de apa megígérte neki, hogy mire hazaér, a gépet beüzemeli és kezdődhet a játék! Bizony a kis Ádámnak még sokáig nem szabad kimenni a szabadba focizni, de a mozgás nagyon kell és ez a komoly játékgép kiválóan alkalmas arra, hogy jól megdolgoztassa minden törékeny, gyermeki porcikáját..., megéri, hisz a győzelem minden tekintetben az övé lesz!

Kicsi Ádám, kívánunk Neked mielőbbi teljes gyógyulást és nagyon sok boldog, játékos időtöltést.


Köszönjük a Magyar Nemzeti Bank támogatását, hisz Ádám álma az ő segítségükkel válhatott valósággá.


Sipos Zsuzsanna
kívánság-koordinátor
Budapest, 2015.május 18.

Archívum



Belépés