Beszámolók


27.Május

Egy gyönyörű májusi napon került sor a nagy utazásra Barcelonába.
Rafi és unokatestvére, Bálint nagy izgalommal várták az FC Barcelona - Real Sociedad összecsapást. Az édesapjuktól aznap kapott Messi- és Neymar-mezben érkeztek a hatalmas Camp Nou futballstadionba. A stadion önmagában is egy csodálatos élmény, 80.000-100.000 ember énekelte kórusban, egyszerre a Barcelona-indulót csapatuk biztatására.
A kezdés előtt körülbelül 20 perccel kijött mindkét csapat melegíteni, Messiék szerencsénkre pont a pálya azon részén gyakoroltak, amihez mi közel ültünk, szinte "karnyújtásnyira" voltak a híres játékosok. Elkezdődött a meccs, a Barca végig támadott, több remek helyzetet izgulhattunk végig, de félidőben még 0-0 volt az állás.
A második részben újult erővel indult a játék, aminek meg is lett az eredménye, hiszen két gól is született: FC Barcelona- Real Sociedad 2-0. A második gól, Pedro híres ollózását sokáig fogjuk emlegetni még. Remek volt a hangulat, kitűnő helyről nézhettük végig a játékot. A meccs után maradtunk még egy kicsit, gyönyörködtünk a látványban, a fiúk sokat fotózkodtak. Kimelegedve, kicsit lesülve, de annál lelkesebben távoztunk a stadionból. Ezt a napot valószínűleg egy darabig nem felejtjük el! A hazautazás előtt még maradt idő egy kis városnézésre is, tengerpartozásra és a kihagyhatatlan pizzára is, Bálint legnagyobb örömére.

/ 7



Köszönjük a Magyar Nemzeti Bank, a Fundamenta Személyi Bankárok és magántámogatóink segítségét!



Márkus Mónika
kívánság-koordinátor
Barcelona, 2015.május 9.

Archívum



Belépés