Beszámolók


23.November

Bianka régi vágya volt, hogy eljusson Barcelonába, első utunk az FC Barcelonába vezetett. A rengeteg serleg, a foci sztárok aranycipői teljesen lázba hozták.

A következő két nap Gaudi munkáit néztük végig fáradhatatlanul, még ha sokszor 1-2 órát sorba kellett állni, hogy bejussunk. Casa Battló, Casa Mila, Parc Güell. Sagrada Familia lenyűgöző kupolái, a színes ablaküvegek fényei a katedrális belsejében ámulatba ejtő volt.

A jó időt kihasználva a tengerpartra is lementünk. Bianka nem tudta megállni, hogy ne menjen be legalább lábbal a tengerbe.
A hop on hop off buszokkal szinte egész Barcelonát bejártuk, így még a Tibidabo tetejére is eljutottunk, ahonnan csodálatos kilátás nyílik az egész városra.

Az esti programból nem maradhatott ki a Flamenco tánc megtekintése sem. Fergeteges hangulat kerekedett, a végén még Biankát is felcsalogatták a színpadra.

Fájó szívvel indultunk haza az utolsó nap, hiszen még lett volna mit megnézni, de biztos vagyok benne, hogy Bianka nem utoljára járt Barcelonában.

Bianka nevében is köszönjünk Hinora Ferenc úr, José Goncalo úr és a kanadai HollisWealth vezetőinek és munkatársainak támogatását!



Ujfalusi Ildikó
kívánság-koordinátor
Budapest 2014.11.21.

Archívum



Belépés