Beszámolók


31.Július






Máté sokat gondolkodott mit kérjen a Csodalámpa Alapítványtól. Egy nap ihletet kapott: sétarepülésen szeretne részt venni. A támogató, Bánréti Attila felajánlotta, hogy segít teljesíteni Máté kívánságát.

Egy szép napsütötte szombat délelőtt Hajdúszoboszlón találkoztunk Attilával. Máté kicsit visszahúzódó kisfiú, meglepődve csodálta a repülőt, sokat gondolkodott, hogy kivel repüljön, végül is apukáját választotta, hogy elkísérje a sétarepülésre.

Be is szállt a repcsibe, öv becsatolva, irány a kék égbolt! Máté nagyon élvezte a repülést, hamar feloldódott, csacsogott a levegőben egész idő alatt. Megnézték az otthonukat a magasból, integettek ismerősöknek, akik várták már, hogy Máté Hajdúböszörmény felett repüljön. Végül csillogó szemmel, vigyorogva szállt ki a repülőből, nagyon jól érezte magát.

A leszállás után beülhetett a pilóta helyére és megfoghatta a kormányt is. Köszönjük kedves támogatónknak, Attilának ezt az élménydús repülést, amit szerintem Máté sohasem fog elfelejteni. Számomra is nagy öröm volt, hogy részt vehettem a kívánság teljesítésében, az örömöt és a mosolyt az arcán sohasem felejtem el!

Jó egészséget, és örömteli perceket, órákat, napokat és éveket kívánunk neked Máté!!


Köszönjük a pilótának, Bánréti Attilának a személyes segítséget, valamint a

Csalló Transnak, az Aero Club Esztergomnak és a Budapest Taxinak, hogy megvalósulhatott ez az álom.




/ 4




Bobkó Stella
kívánság-koordinátor
Hajdúböszörmény, 2014. 07. 19.

Archívum



Belépés