Beszámolók


1.Július




A négyéves Aletta - akit Miskolcon a GYEK-ben kezeltek-, nagyon szeret hintázni, csúszdázni, meg mindenre felmászni, amire csak lehet. Olyan igazi örökmozgó, folyton csacsogó kislány. Jó ideig még nem mehet közösségbe, de mozgásigénye elég nagy, ezért jó ötletnek tűnt, hogy a Csodalámpa Alapítványtól egy kerti játszóteret kérjen.

Szülei teljes titokban tartották előtte, hogy mikor is lesz az a várva várt nap, amikor az udvaron ott lesz a hinta, a mászóka és a csúszda. Amíg a készítő, lelkes támogatóink, Fidrich László és Réti Rudolf segítségével beállította a játékokat, a kislány az apukájával a városban sétált, s csak akkor jöttek haza, amikor már minden készen volt.

A meglepetéstől szóhoz nem tudott jutni a csöppség! Csak akkor indult el a kertajtóból a csúszda felé, amikor elmondtam, neki, hogy itt marad minden az udvaron, örökbe az övé, nem visszük már el innen. De azért még megkérdezte:
"Ugye, éjszaka is itt marad?"

A számára megnyugtató igen válaszom után hamar felmászott a létrán, de a csúszdán először még óvatosan, az apukája kezét fogva csúszott le. Aztán kipróbálta a hintát is, és legvégül a mászófalat. Aztán, már sokkal bátrabban, kezdte elölről az egészet.

Kedves Aletta!
Nagyon örülünk, hogy láthattuk, hogy már jól érzed magad, és a kórházi, nem mindig jó élményeket feledve önfeledten játszol: hintázol, csúszdázol, és ügyesen felmászol a csodaszép mászófalon, amit külön kértél.


Köszönjük a Morgan Stanley Magyarország Elemző Kft.támogatását,

kollégáiknak a személyes segítségét!






Tatárné Csonka Zsuzsanna és Adorján László
kívánság-koordinátorok
Mezőkövesd, 2014. június 13.

Archívum



Belépés