Beszámolók


17.Június






Haj, szegény Csodalámpa dzsinnje! Ha kilépnél a mesédből, hogy rácsodálkoznál a mai modern világra! A kérések már nem úgy szólnak, hogy ”Hipp-hopp, ott legyek, ahol akarok”, nem aranyat, ezüstöt, és mást kérnék tőled, s nem védelmet a sárkánytól. Más világ van ma már. A mai csodatetted egy PlayStation 4 játékgép, amelyet Ádám kért Tőled.

A játék megérkezése igazi meglepetés volta fiú számára, hisz törekszünk arra, hogy a kívánságát velünk megosztó gyermek ne sejtsen meg előre semmit sem. Ádám az ajándékot azonnal birtokba is vette, pillanatok alatt össze is kötötte a TV-vel. Hamarosan lehetett már harcolni, kalandozni, játszani vele. A mai gyerekeket ez nagyon érdekli, órákig le tudja őket kötni.

Míg Ádám játszott, mi az édesanyjával beszélgettünk, hogy mi is történt velük. A nehéz kezdetek, találgatások és egy műtét után jutottak el Szilveszter napján a Pécsi Gyermekklinikára. Rájuk ott virradt az újév és egy új élet is, melyet az osztály orvosainak és nővéreinek munkája, hite, szeretete adott vissza nekik. Az elbeszélésből, a sok-sok számukra kedves és segítőkész emberek közül kiemelkedett egy doktor, Dr. Ottóffy Gábor. Az ő tudása, gyermekszeretete, szülőtisztelete, empátiája adott erőt és hitet a gyógyuláshoz.

Történetük gyógyulással végződött, végződik, előttünk egy vidám kamasz fiúcska nyomta a gombokat, elfeledkezve a betegségéről és rólunk is. Köszönjük Pécsi Gyermekklinika!


Köszönjük a Szerencsejáték Zrt. támogatását!




Varga Andrea
kívánság-koordinátor
Zalaegerszeg, 2014.05.28.

Archívum



Belépés