Beszámolók


6.December



Kristóf egy mosolygós, megfontolt, igazi kis kamasz fiú. aki nagyon szereti az internetes játékokat, és ha már az internet előtt ül, játék közben - netán helyette is- nagyon szeret zenét hallgatni. Mivel a fiúcska komolyan érdeklődik a műszaki újdonságok iránt, így a dzsinntől is valami igazán különleges dolgot kért a számítógépéhez: RAZER egeret és fejhallgatót.

A dzsinn szinte repítette az ajándékot a Tűzoltó utcai kórházba, a támogató FGSZ képviselőjével Illés Csaba úrral együtt nagyon siettek, hogy Kristófot meglephessék, még mielőtt szüleivel haza indul a kórházból.

Azt hiszem valóban sikerült igazi meglepetést szerezni a fiúnak, hisz mikor megtudta és meglátta, hogy a megálmodott "egérkét" és az oly nagyon áhított fejhallgatót valóban elhozta a dzsinn, akkor gyönyörű szemeivel először ösztönszerűen szüleire nézett mintha azt kérdezte volna: ez igaz?
Igen, kicsi Kristóf, igaz, a dzsinn teljesítette a kívánságodat, hisz sok jó ember van, akik egymással összefogva, a mesebeli dzsinn képében váltják valóra a gyermekek álmát.

Kristóf izgalomtól kicsit remegő kézzel bontotta ki dobozából az igazán "áramvonalas" egeret és a világ legjobb hangzású fejhallgatóját. Végre mi is megtudhattuk, hogy mitől is hívják lézer egérnek ezt a gyönyörű, vezeték nélküli fekete csodát. Ha valaki még nem tudná, elárulom, hogy ez a csoda mikropontosságú görgőkerékkel rendelkezik és igazán csúcsminőségű navigációs élményt nyújt, sokkal gyorsabban és könnyebben "szörfözhet" vele Kristóf a neten, mint egy csupasz, szürke "bajuszossal".

Kívánunk nagyon jó egészséget és sok-sok örömteli órát egérke és a fejhallgató társaságában.




Köszönjük a Földgázszállító Zrt. támogatását, segítségükkel sikerült

Kristóf arcára boldog mosolyt varázsolni.








Sipos Zsuzsanna
kívánság-koordinátor
2013.december 04.

<i/>

Archívum



Belépés