Beszámolók


5.December

A 14 éves Soma legnagyobb álma egy igazi, ACER Aspire laptop volt. Soma igen régen vágyott erre a gépre, hiszen ez nagyban megkönnyítené tanulását, barátaival és az iskolával való kapcsolattartást.

Amikor a Budapesti Amerikai Nemzetközi Iskola tanáraitól és diákjaitól meghívást kapott 2013. november 20-i találkozójukra, még nem is sejtette, mi is a meghívás igazi indítéka. Azt hitte, hogy a diákok csak azért szeretnének találkozni vele, hogy megismerjék, megtudják, miért is ez a kívánsága.

Soma nagyon kedves, érdeklődő, nyitott nagyfiú. A kezdeti pár perces elfogódottsága igen hamar megszűnt, amikor meglátta a sok mosolygó arcot.
Marc Lavoie tanár úr és a diákönkormányzat képviselői meleg szavakkal köszöntötték, az egész ünnepséget a színpadról nézhette végig.

/ 3



A találkozó fénypontja az volt, amikor a felsős diákok nevében hárman átadták a csodaszép laptopot. Soma mosolyát látva a gyerekek szeretetük jeléül kezükkel szívet formázva álltak fel.
Az átadási ünnepség után finom ebédet és süteményt is kaptunk, ezután Soma rögtön beüzemelhette a laptopot. Alig akart elszakadni tőle...

Reméljük, hogy a laptop sok örömteli órát szerez majd Neked!


Soma nevében is köszönjük az American International School of Budapest diákjainak, szüleiknek és tanáraiknak a támogatást!





Patzauer Éva
kívánság-koordinátor
Nagykovácsi, 2013.11.20.


Archívum



Belépés