Beszámolók


26.November



Klaudia örök-mozgó kislány, aki mindig szalad, játszik valamivel, nagyon szeretett volna egy játszóházat a szobájába. A budapesti kezelésekre járva, pihenésként mindig megálltak egy bevásárlóközpontnál. Itt voltak kitéve efféle játszóházak, amelyek nagyon tetszettek neki és ezért ő is szeretett volna otthonra egy sajátot.

Támogatóink segítségével egy szép őszi napon tudtuk teljesíteni Klaudia kívánságát. Nagyon örült, mikor meglátta a játszóházat. Öröme csak fokozódott, hogy még csengő is van a házon, mivel pontosan ilyent képzelt el magának.




Köszönjük a Fundamenta SZEB támogatását!









Huszárné Török Katalin és Lampért Dénes
kívánság-koordinátorok
Kemenesszentpéter, 2013.10.18.


Egyik Személyi Bankár támogatónk élménybeszámolója:

Egy verőfényes őszi napon megcsörrent a telefonon Dr. Szabó Éva kolléganőm keresett, s egy Csodalámpás kéréssel fordult hozzám.
A közeletekben él egy beteg kislány, akinek a vágya, hogy legyen egy saját kis játszóháza.

Nagyon megtisztelő volt számomra, hogy Évi rám gondolt, egy évvel ezelőtt már teljesítettük egy kisfiú kívánságát is, természetesen igent mondtam. Másnap vezetői értekezleten kollégáimmal összedugtuk a fejünket, 2 napon belül összegyűlt a szükséges összeg, megrendeltük a kisházat. Klaudiáról megtudtam, hogy a gyógykezelések után szülei, amikor csak tehették elvitték játszóházba, s ott minden alkalommal szobai játszóházban bújócskázott, szaladgált.

Eljött a várva várt nap amikor meglátogattuk végre a családot. Klaudiát édesanyja elvitte a nagymamához, hogy nyugodtan össze tudjuk szerelni a kisházat. Az első fél órában miután haza érkezett nem nagyon barátkozott velünk, meg volt illetődve, el sem tudta hinni, hogy ezt az ajándékot Ő kapta.
Kicsit később azért oldódott a hangulat, s már azt is megengedte, hogy olvassunk Neki a kedvenc meséskönyveiből.

A szülőktől megtudtuk, hogy jelenleg tünetmentes, már csak ellenőrzésre járnak a kórházba. Nagyon jó érzés volt látni a családban milyen nagy összetartás és szeretet uralkodik.

Bornemissza Andrea

Archívum



Belépés