Beszámolók


29.Október

A repülő út nagyon tetszett oda és visszafele is.
Amikor odaértünk Barcelonába, a város meglepően szép volt. Megérkeztünk a szállodához éjfélkor, mivel késett a gép, nagyon kellemes környezet fogadott minket. Másnap korán keltünk, megreggeliztünk és utána a stadionhoz vettük az irányt.

A múzeum részével kezdtük, ami nagyon érdekes, és egyben gyönyörű épületrész volt.

Ott készítettünk olyan fényképeket mintha ott állnának mellettünk a futballisták, és megfoghattunk egy serleget, ami persze másolat volt, de az is tetszett mindkettőnknek.

Nagyon jó érzés volt olyan dolgokat látni, mint Messi aranycipője, aranylabdája, Váldes kesztyűje...
Minden, amiről életem során álmodoztam, hogy majd láthatom, most itt feltárult előttem! Alig hittem a szememnek! Messi a példaképem, ő sok erőt adott nekem!


A múzeum után beléptünk a stadion arénájába, és nem tudtunk mást csinálni, csak mosolyogni meg fényképezni. Egyszerűen nem találtunk szavakat, mert még nem láttunk akkora épületet, mint ez a stadion, olyan szép zöld füve volt a pályának, hogy egyszerűen hihetetlen.
Ezután lementünk a stadion boltjába, ahol minden volt a sáltól kezdve a kulcstartón át a névre szóló mezekig.
Roland ott kapott egy mezt, amire az ő nevét vasalták rá.

A bolt után pihentünk pár órát szállodában az esti meccsre. Eljött az idő, elindultunk a stadion felé, ami nagyon közel volt, két utcával távolabb. Elkezdődött a várva várt pillanat, mindenki őrjöngött és végül nyert a Barcelona 4-1-re.

Nagy élmény volt számomra! Nagyon tetszett. Óriási hangulat volt meccs közben, főleg akkor, amikor helyzetbe került a csapat, vagy éppen gólt lőtt.

A következő nap elmentünk az Ócenáriumba, sok különleges halfajjal találkoztunk, többek között: cápa, csikóhal stb. Később a Tibidabo Vidámparkba vettük az irányt. Ott kipróbáltunk nagyon sok mindent. Hegyen voltunk, tehát ráláttunk egész Barcelonára.

Nagyon szépen köszönöm az utat a Csodalámpa Alapítványnak, Pukler Gábornak és Dr.Kapás Ferencnek. Felejthetetlen élmény volt számomra!

Roland és kísérője, Dániel

Szeged, 2013.10. 10.



Roland nevében is köszönjük a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. és az E.ON Hungária Zrt. támogatását.



Archívum



Belépés