Beszámolók


11.Szeptember



Rinát nagyon súlyos műtéten és hosszú kezeléseken van túl, s bár egy ideig még nem futballozhat, szinte minden percét a foci világában tölti. Minden játékost ismer, követi a meccseket és az eredményeket, éppen ezért a Csodalámpától azt kérte: szeretne példaképével, Huszti Szabolcs labdarúgóval találkozni.

Mivel a játékos a németországi Hannover csapatában futballozik, így össze kellett egyeztetnünk a magyarországi látogatását a pécsi fiú kezeléseivel. Mi csodalámpások megszoktuk, hogy a szervezések nem mindig mennek könnyen, most azzal is számolnunk kellett, hogy bár Rinát és családja Pécsről érkezik Budapestre, aközben bármelyik pillanatban megszülethet Huszti Szabolcs első gyermeke. De azt is megszoktuk, hogy ha nagyon sok jó ember szeretne valamit elérni, az bizony sikerül.

Először a pécsi család érkezett meg a Hilton Budapest Hotelbe, ahol Nagy Judit és Kovács Pál PR igazgató látta vendégül a kis csapatunkat. Nem sokkal később a megbeszéltek szerint csatlakozott hozzánk Huszti Szabolcs is, aki elmesélte, hogy nagyon boldog, ugyanis még előző nap megszületett a kislánya. Nem érkezett üres kézzel, egy aláírt mezt hozott a rajongójának és amint ezt átadta, Rinát csak kérdezett, kérdezett és Szabolcs elmesélte, milyen meccseken játszik, hogyan él Hannoverben, kik a csapattársai. A kellemesen eltöltött délelőtti beszélgetés végén Rinát aláírásokat kért, hogy másnap megmutathassa az osztálytársainak, élőben beszélgethetett azzal a futballistával, akit nagyon tisztel a játékáért.







Gratulálunk Huszti-Verebi Virágnak és Huszti Szabolcsnak a találkozót megelőző napon született kislányukhoz, s nagyon hálásak vagyunk a labdarúgóak, hogy az örömteli, de nagy elfoglaltságot jelentő esemény közben is teljesítette Rinát kérését.




Köszönjük a Hilton Budapest Hotel vezetőinek, hogy a találkozónak helyet adtak és vendégül látták a kis csapatot.







Felkai Márta
Budapest, 2013. szeptember 4.

Archívum



Belépés