Beszámolók


11.December



Szabolcs vágya egy laptop volt. November 28-án teljesült is a kívánsága. Nagyon meglepődött, mikor mesenézés közben a kis csapat meglepte.

Az American International School of Budapest teljesítette a kívánságát, ahonnan tanárok és diákok is jöttek Szabolcshoz a Csodalámpa Alapítvány képviselőjének kíséretében. Szabolcsnak az ajándéka mellett egy pompás csokitortával is kedveskedtek, amit megkóstoltunk és nagyon finom volt.

Szabolcs gyorsan oldódott a gyerekek körében, és bele is vetette magát a játékba. Nagy tapasztalattal kezelte a gépet. A diákok ellátták tanácsokkal, és még játékokat is ajánlottak, megmutatták, hogy hol érdemes keresgélni. Kisfiunk nagyon boldog volt, és nem akarta elhinni, hogy ilyen hamar teljesül a kívánsága. Ez a nap felejthetetlen lesz, azt hiszem mindenki számára.

Nagyon szépen köszönjük a Csodalámpa Alapítvány minden egyes tagjának a segítséget és az Amerikai Iskolának a nagylelkű felajánlást.
Nagy örömet szereztek kisfiamnak, és picit feledtették a mindennapi nehézségeket vele.

Sok pici emberkének van szüksége még Önökre, arra hogy mosolyt csaljanak arcocskájukra. És ehhez a továbbiakban is kívánok Önöknek kitartó munkát és jó egészséget!



Köszönettel: Szabolcs anyukája
Kisköre, 2012. 11. 28.





Ezúton is köszönjük a Budapesti Amerikai Nemzetközi Iskola diákjainak, szüleiknek

és tanári karának, hogy Bence kívánságát az ő megtisztelő támogatásukkal teljesíthettük.






/ 3



Archívum



Belépés