Beszámolók


5.December

Dávid már régóta vágyott rá, hogy saját laptopján oszthassa meg titkait barátaival, levelezhessen és "szörfölhessen" a neten addig is, míg sajnos a kórházban hosszú heteket kell eltöltenie. Ő már egy igazi kamasz fiú, aki nem nagyon hisz a mesékben, a "csiribi-csiribá" varázslatokban pedig még kevésbé.
A mindig szorgos dzsinn azonban Dávidnak is megmutatta, hogy vannak még igazi csodák!

Dávid éppen kezelésen volt a Tűzoltó utcai Gyermekklinikán, mikor megérkezett a várva-várt ajándék.
Megálltunk az ágy végében és mikor meghallotta, hogy a Csodalámpától jöttünk, elmosolyodott, kérdőn pillantott édesanyjára, majd kicsit kétkedve nézett ránk és szeméből valami ilyesmit véltem kiolvasni: vajon miért is látogat meg a Csodalámpa, hisz én már elmondtam, mi is a szívem titkos vágya?!

Csak pillanatokba telt, mire a kétkedő tekintet boldogságtól csillogó szemekké változott: mikor Málnási Kinga, a FIRSTMED-FMC KFT. képviseletében átadta neki a gyönyörű laptopot, a kamasz fiú arca kipirult és remegő kézzel vette át az ajándékot.

/ 3



Másodpercek múlva, magához térve a csodálkozástól, néhány féltő simogatás után azonnal megkezdődött a gépcsoda beüzemelése. Kinga szakmai profizmusa csodákat tett, nem kellett sokáig várni, míg Dávid már a legismertebb weboldalakon száguldozhatott és közben a meglepetéstől még mindíg egy kicsit zavartan mosolyogva ismételgette: - Ez szuper, juuuujjjj de jó!

Láttuk, hogy Dávid kezd elfáradni a sok-sok izgalomtól.
Búcsúzkodni kezdtünk, mikor Dávid hirtelen odafordult Kingához, azt hiszem valami "titkosat" súgott a fülébe, majd egy hatalmas cuppanós puszival köszönte meg a "csodát".

Úgy gondolom. ennél szebb ajándékot sem Kinga, sem a Csodalámpa nem kaphatott volna így Mikulás előtt egy igazi fiatalembertől!

Kívánunk Neked Dávid mielőbbi teljes gyógyulást és nagyon sok örömöt a laptop használatához.

Köszönjük a FIRSTMED-FMC KFT.támogatását. Külön szeretnénk köszönetet mondani Málnási Kingának, aki személyes jelenlétével járult hozzá, hogy boldog mosolyt tudtunk varázsolni Dávid arcára.

Sipos Zsuzsanna
kívánság-koordinátor
Budapest, 2012.november 30.

Archívum



Belépés