Beszámolók


4.Október





Először is nagyon köszönöm a lehetőséget hogy ilyen csodás 4 napban lehetett részem. Nagyon jól éreztem magam a szállodában, az étkezés remek volt, az ott dolgozók is kedvesek voltak, a wellness rész pedig valami csodálatos, csak azt hiányoltam, hogy picit lehetett volna alacsonyabb a vízszint az én 160 centimhez, de ez még így is elképesztően jó volt!

Első nap érkezünkkor megismertem egy nagyon aranyos hölgyet is Kovács Edinát. Körbevezetett minket az egész szállodában, mindent megmutatott. Aznap délután elmentünk sétálni a közelbe, utána már csak a szállodában maradtunk.

Második nap kipróbáltuk a wellnesst is. Utána elmentünk Balatonboglárra a Gömbkilátóhoz, gyönyörű panorámában volt részünk, különösen, hogy épp naplemente volt.

Harmadik nap elmentünk hajókázni. Balatonfüredre mentünk, ahol pont a kikötőnél várt minket a Lili-put kisvonat. A városnézés is remek volt. Miután visszaértünk a vonattal még egy kicsit időztünk a Tagore sétánynál, etettük a kacsákat, hattyúkat, és még a verebek is odajöttek. Lassacskán megérkezett a hajónk is, ami visszavitt Siófokra. Visszamentünk a szállásunkra és még volt egy kis időnk a wellnessezéshez is.

Negyedik nap pedig reggeli után elhagytuk a szállodát. Elmentünk Szántódra, ahonnan a komp elvitt minket Tihanyba. Megnéztük az apátságot is. Tihany után elmentünk Örvényesre megnézni a vízimalmot. Megérte! Nagyon aranyos volt a molnár, aki körbeevezett minket a malomban és elmagyarázott mindent, még a malomkereket is bekapcsolta.

Még egyszer nagyon köszönöm a lehetőséget hogy eljuthattam ide! Köszönöm mindenkinek, aki segítségemre volt abban, hogy életem első családi nyaralása létre jöhetett. Nagyon jó időnk volt mind a négy napon. Gyorsan eltelt sajnos, de azt mondják, hogy „ha jól érezzük magunkat, akkor csak úgy repül az idő”!



Köszönettel: Tifani




Köszönjük a siófoki Hotel Azúr támogatását!




/ 7



Mocsonoky Andrea
kívánság-koordinátor
2012.09.15.

Archívum



Belépés