Beszámolók


3.Augusztus

Kamilla évek óta vágyakozott a tengerhez, de betegsége csak idén tette lehetővé az utazást. A nagylány így emlékezik a nyaralásra:

"Csodálatos hetet töltöttünk a Krk-szigeti Malinskán, Horvátországban.
Szerencsére pont jó időt fogtunk ki, így teljesülhetett a vágyam, és minden nap fürödhettem a tengerben.

Azért nem csak erről szólt a nyaralás, voltak más programok is, mint például utazás egy üvegfenekű hajóval, ami bepillantást engedett a tenger élővilágába.
Másik szép élmény Krk város meglátogatása volt, ahol megcsodálhattam a Szent Quirinus Bazilikát és a mellette álló Frangepán várat. Mozgáskorlátozottságom és az ott lévő csigalépcsők, sajnos nem tették lehetővé, hogy a vár belső részét is láthassam. A tengerparti étteremben elfogyasztott finom ebéd azonban valamelyest kárpótolt az elmaradt látnivalók miatt.

Jó móka volt viszont bekenni egymást a Cizici strandján található gyógyiszappal, amit azután a kellemes hőmérsékletű, sekély vízben öblíthettünk le.

/ 3



A strandoláson, és városlátogatáson kívül, gasztronómiai élményekben is részesültem. Számos helyi finomságot sikerült megkóstolnom, ilyenek voltak például a különféle tengeri herkentyűk, és a rostonsült bárány paprikakrémmel."

Köszönjük magántámogatónknak, Neusatz Gabriellának és családjának, hogy rendelkezésünkre bocsátotta a tengerparti apartmanját.

Köszönjük a Sörényi-Invest Marketing és Ügyviteli Szolgáltató Kft. támogatását!

Palásti Ildikó
kívánság-koordinátor
2012.07.21.

Archívum



Belépés