Beszámolók


17.Július



Mi csodalámpások akkor vagyunk a legboldogabbak, ha valódi örömet tudunk szerezni a gyerekeknek. Ez sikerült is, amikor egy igazán forró júliusi napon – aznap a hőmérő 39 fokot mutatott - Nemcsák Károly igazgató úr meghívására a József Attila Színházban találkozhattunk a mosolygós Boglárkával és az édesanyjával.

A vendégek nem tudták, miért is hívták őket a nyár kellős közepén a színházba, de mivel Boglárka néptáncos, nemrégiben épp itt a színpadon lépett fel az osztálytársaival, így szinte ismerősként mutogatta nekünk a folyosón az öltözőket, bár a látogatás célját még mindig nem ismerte.

Majd nem sokkal később Nemcsák Károly igazgató úrnál az irodában egy kis felnőtt társaság várta, újságírók, fotósok, operatőrök és a színház külön kedves ajándéka, egy hatalmas finom torta, ugyanis Boglárka épp aznap lett 13 éves. Ott adtuk át közösen neki azt a nagy teljesítményű laptopot, melyet az alapítványtól kért. A kívánságát a József Attila Színház művészeivel együtt teljesítettük, ugyanis Gesztesi Károly vezetésével - aki már korábban teljesített egy csodalámpás kívánságot - a színészek pár hónappal korábban egy jótékonysági koncert bevételéből ajánlottak fel adományt az alapítvány számára. Boglárka láthatóan nagyon örült az ajándéknak, s mint elmesélte, nagy terve van, szépirodalmat szeretne írni, és ehhez van szüksége egy saját gépre.

Kívánjuk neked Boglárka, hogy még nagyon sok örömed legyen a táncban. Ha elkészült egy-egy írásod, küldd el nekünk, ígérjük, elolvassuk, még az is lehet, hogy színházi előadás lesz belőle.




Köszönjük a József Attila Színház művészeinek a támogatást, Oláh Yettinek pedig a

szervezésben a sok-sok segítséget.




Felkai Márta
Budapest, 2012. július 10.



/ 4





Archívum



Belépés