Beszámolók


24.Április





Márk még csak 12 éves, de már átélt egy súlyos vese-transzplantációt, s most éppen májdonorra vár. Nem tartja magát különlegesnek vagy éppen hősnek, az iskolában is megtesz mindent, hogy a többiekkel együtt haladhasson a tanulásban. Ránézésre egy virgonc fiú. A sok kezelés azonban nemcsak a barátokkal tölthető időből vesz el, hanem a fiúkat leginkább ebben a korban érdeklő számítógépes világból is. Ezért a Csodalámpától egy laptopot kért, hogy amikor hosszú időt kell eltöltenie a kórházi ágyban, akkor legyen, ami eltereli a figyelmét és a kikapcsolódását segíti. Márkot otthon kerestük fel a Tchibo képviselőivel, Szijjártó Ágival és Mészáros Zsolttal, akik a cég ajándékaként segítettek e kívánság teljesítésében.

Márk izgatottan bontotta ki a csomagot, majd amíg mi felnőttek azon tanakodtunk, vajon hogyan indítható el a program, addig Márk már az ikonok között válogatott. Szuper ez a gép, mondta nekünk és már el is merült a technika világában. Mi pedig csak álltunk körülötte és láttuk, ismét sikerült örömet szereznünk, amikor egy kisgyerek kérését teljesítettük.

Kívánjuk neked Márk, hogy találjanak neked megfelelő donort és sikerüljön a második műtét is, a társaid között lehess minél előbb!




Köszönjük a Tchibo támogatását, Szijjártó Ágnes kommunikációs menedzsernek és

Mészáros Zsolt marketingigazgatónak pedig, hogy személyesen is részt vettek a kívánságteljesítésben.







/ 2






Felkai Márta
Budapest, 2012.április 11.

Archívum



Belépés