Beszámolók


2.Április





Gergő egy nagyon vagány, csacsogó, mindig mosolygó, vidám kisfiú. Sokat beszélgettünk, tudtam, hogy szereti a meséket, hisz szívesen vesz részt a mesedélutánokon is, így aztán természetesen ismeri az Aladdin és a csodalámpa meséjét is.

Csillogó szemekkel mesélte, hogy neki rengeteg autója van. Pici karjait teljesen kifeszítve megmutatta, hogy akkora terepjárója is van, ami igazán csuda nagy, és távirányítóval nagyon messzire elmegy. Aztán halkan hozzátette, az igazán csudijó az lenne, ha a dzsinn hozna neki egy olyan terepjáró autót, amibe beülhetne, és igazi nagyfiúként vezethetné azt árkon-bokron át.

Megígértem Gergőnek, hogy beszélek a dzsinnel és megkérem, nézzen utána, hogy is lehetne egy ilyen komoly, nagyfiús álmot valóra váltani. Ettől kezdve, ahányszor találkoztunk a kórházban, mindig bekukkantott a hátam mögé és megkérdezte: elhoztad nekem az autót? Mindig nagyot nevettünk a huncutságán, hiszen okos kis buksijával nagyon jól tudta, hogy egy komoly terepjárót nem is tudnék elrejteni a hátam mögé. Gergőnek nem kellett sokat várnia, hogy vezethesse álmai autóját, mert a budapesti Lukács Cukrászda felajánlotta, hogy a dzsinn bőrébe bújva teljesíti a kisfiú kívánságát.

A nagy meglepetés otthon érte Gergőt. Bármily nehezére esett a családnak és nekünk is, az előre megszervezett "akció" az utolsó pillanatig titokban maradt a huncut kisfiú előtt. Természetesen a Lukács Cukrászda képviselői is jelen voltak az ajándék átadásánál, sőt még finom Macaron sütikkel is kedveskedtek Gergőnek. Határtalan volt Gergő öröme, hitte is-meg nem is, hogy egy igazi terepjárót kapott, aztán gyorsan magához tért, bepattant a kocsiba és azonnal úgy ragadta meg a kormányt, mint egy igazi profi vezető. Néhány perc múlva pici tesója is beülhetett a kocsiba és a két csöppség önfeledt" száguldásba" kezdhetett. Gergő néha kiszállt megnézni, hogy elég üzemanyag van-e a tankban, aztán visszapattant az igazi Szafari autóba és tepertek tovább. Azt hiszem, a Gergőt körülvevő és vele együtt örülő kis csapat nagyon sajnálta, hogy nem nagyobb a terepjáró, mert különben Gergő biztosan elvitt volna minket is egy igazi Szafari túrára. Talán majd legközelebb!

Kívánjuk Neked kicsit Gergő, hogy jó egészségben vezessél még sok-sok kilométert a szuper terepjáróddal, és ha majd felnőttként igazi autót vezetsz, gondolj néha arra: egyszer volt egy pici autód, amelyet nagy-nagy szeretettel ajándékozott neked a mesebeli dzsinn.




Köszönjük a Lukács Cukrászdának, hogy a Macaron napi rendezvény bevételével támogatta Gergő kívánságát!







/ 3






Sipos Zsuzsanna
kívánság-koordinátor
Budapest, 2012.március 30.

Archívum



Belépés