Beszámolók


2.Április



A törékeny nagylánnyal egy kontroll vizsgálat után sikerült találkoznunk, egy budapesti bevásárlóközpont étkezőszintjén.

Még decemberben zajlott egy rendezvény, melynek részvételi díját ajánlották fel a résztvevők jótékonysági célra, és most ebből teljesült ez a kívánság.

Meglepetést szerettünk volna szerezni, azonban az édesapa nem nagyon tudta megmagyarázni a kíváncsi Sárinak, hogy miért mennek bevásárolni egy áruházba éppen egy fárasztó kórházi látogatás után, így kénytelen volt elmondani az igazi okot.. Azért amikor a támogatókat képviselő hölgy átadta a laptopot és nagy üggyel-bajjal kicsomagolásra is került, az öröm csak felcsillant a kislány szemeiben.

Neki öröm, nekünk egy kis meghatottság is (az édesapát sem kivéve), nem lehetett könnyek nélkül nézni ezt az igazi örömöt. Sok idő azonban nem maradt a nézegetésre, mert azonnal „kezelésbe is vette” új kis gazdája a gépet, és megindult a telepítések sorozata.

Jelszavak keresése, kódok megadása és minden szépséges tevékenység, ami egy ilyen szerkezet beüzemeléséhez kell, nagy összefogással hamarosan sikerült is.

Kívánjuk, hogy nagyon sok hasznos tudást és egyben örömet és szórakozást is nyújtson Sárinak a laptop.




Köszönjük a Mikuláskocogás résztvevőinek, hogy hozzájárultak Sári öröméhez!








Mocsonoky Andrea
kívánság koordinátor
Budapest, 2012.03.12.

Archívum



Belépés