Beszámolók


28.November


A négyéves Feri piros Verdák ágyat kért a Csodalámpától.

November 13-án vasárnap reggel 8 órakor elindultunk Törtelre. A család már nagy izgalommal és szeretettel várt minket. Szerencsére Ferike semmit sem sejtett, fogalma sem volt róla, hogy miért is jött ez a sok idegen ember.

Mikor neki akartunk látni az ágy összeszerelésének kiderült, hogy van egy apró probléma: a doboz olyan nagy volt, hogy nem fért be az ajtón. Ki kellett dolgoznunk egy haditervet, hogy eltereljük Feri figyelmét, míg az ágyat a család férfi tagjai darabonként becipelték a szobába, és gyorsan összerakták.

Nem sokkal azután, hogy készen lettek az összeszereléssel, Ferike is visszaérkezett a boltból. Mikor megpillantotta az ágyat, először hinni sem akart a szemének. Eltartott néhány percig, amíg tudatosodott benne, hogy a kívánsága tényleg valóra vált, és mától fogva Verdák ágyban aludhat. De azután annál nagyobb volt az öröm, boldogan kapcsolgatta az ágy lámpáját, és önfeledten hancúrozott a matracon.

Az Amerika Iskola diákjai által készített rajzokat is szétpakolta az ágyon, és úgy gyönyörködött bennük. Közben eljött az ebéd ideje, és a család kedves marasztalására mi is részt vettünk a vasárnapi ebéden. A nagyon finom ebéd után viszont sajnos ideje volt búcsút intenünk, és elindulnunk hazafelé, de Feri boldog mosolyának emléke elkísért minket.



Nagyon-nagyon sok köszönet az Amerikai Nemzetközi Iskola

diákjainak, tanáraiknak és szüleiknek a kívánság teljesítéséért.










Molnár Andrea
kívánság-koordinátor
Törtel, 2011.11.13.

Archívum



Belépés