Beszámolók


27.November



Robi november 15-én kontrollra jött a szegedi klinikára. Nem is sejtette, hogy a nap végére egy régi kívánsága fog teljesülni.

A hosszadalmas vizsgálatok után ugyanis meglátogatta őt az Amerikai Nemzetközi Iskola két tanára két diák kíséretében, majd átnyújtották Robinak az iskola tanulóinak közös ajándékát, az X-box játékgépet.

Robi a boldogságtól egy darabig megszólalni sem tudott, de a két amerikai iskolás fiú gyorsan megtörte a jeget, és pár pillanat múlva már intenzív beszélgetésben voltak a különböző játékokkal kapcsolatban.

A nap végére még a játékos neveiket is megosztották egymással, és megígérték egymásnak, hogy az új X-boxon keresztül keresni fogják egymást!



Köszönjük az Amerikai Nemzetközi Iskola támogatását!







/ 2






Lengyel Lilla
kívánság-koordinátor
2011.11.15.



From: K*** E***
To: csodalámpa@t-online.hu
Sent: Thursday, November 17, 2011 7:20 PM
Subject: köszönet



KEDVES CSODALÁMPA ALAPITVÁNY.

EZÚTON SZERETNÉNK MEGKÖSZÖNNI A NAGYSZERŰ AJÁNDÉKOT,AMIRE ROBI MÁR RÉGOTA VÁGYOTT,ÉS MOST KÉRÉSE VALÓRA VÁLT.
ROBI 10 ÉVES ÉS A CSODALÁMPÁTÓL EGY XBOX 360-AT KÉRT.KEDDEN A SZEGEDI KLINIKÁRA VOLTUNK "HIVATALOSAK"HASI MR-RE, ÉS A KELLEMETLEN VIZSGÁLATOT KÁRPOTOLTA EGY KELLEMES MEGLEPETÉS DU.

AKKOR UGYANIS MEGÉRKEZTEK BP.-RŐL AZ AMERIKAI NEMZETKÖZI ISKOLA KÉT DIÁKJA: SÁNDOR DANI ÉS FÖLDI MARCELL,-KÍSÉRETÜKBEN KÉT TANÁRUKKAL.

ROBI NAGY MEGLEPETÉSÉRE ÉS ÖRÖMÉRE ÁTADTÁK NEKI A VÁRVA VÁRT JÁTÉKOT,TELJESKÖRŰ MAGYARÁZATTAL,INFÓVAL. AZ AJÁNDÉKOZÓINK NAGYON BARÁTSÁGOSAK VOLTAK, IGY HAMAR JO LETT A HANGULAT.

KÖSZÖNJÜK LENGYEL ANDI NÉNINEK A KÖZREMŰKÖDÉSÉT,REMÉLJÜK SOK GYERMEK KÍVÁNSÁGÁBAN TUD MÉG SEGÍTENI.

KÖSZÖNJÜK AZ AISB ISKOLA TANÁRAINAK-DIÁKJAINAK,ÉS KÖSZÖNJÜK A CSODALÁMPÁNAK.

F*** ROBI ÉS CSALÁDJA

Archívum



Belépés