Beszámolók


1.November

Kinga nagy vágya az „Operaház Fantomja” c. előadás megtekintése volt.

Régóta szereti a musicaleket, így pontosan tudta, hogy nagyon sok színvonalas előadás van a fővárosban. Barátaitól, ismerőseitől olyan sok jót hallott a "Fantomról", hogy szinte magától értetődő volt, hogy ezt a musicalt választotta.

Nagy izgalommal készültünk az előadásra, hiszen szerettük volna az előadáson túl is meglepni valamivel, ami nehezen elérhető egy „közönséges” színházlátogató számára. Ezért is találtuk ki a színház vezetőségével, hogy miután legördül a függöny, Kinga mindhárom főszereplővel találkozik a színpadon.

Kinga és családja nagyon élvezte az előadást, nem csoda, hiszen az igazgatói páholyból nézhettük végig. A szünetben még frissítő és finomság is került, hogy újult erővel térhessük vissza a második felvonásra.

A szűnni nem akaró tapsvihart követően Mahó Andrea már rutinosan fogadott minket, hiszen 8 évvel ezelőtt Gábornak is ez volt a vágya, így már ismerte a Csodalámpát.
Emlékül elhoztuk a művésznőnek az akkori beszámoló másolatát, persze Raoul és a Fantom sem maradt emlék nélkül. A Szamos Cukrászda ügyes kezű cukrászainak hála mindhármuknak átadhattuk a maszk marcipánból készült változatát egy-egy szál rózsával. Kinga sem maradt ajándék nélkül, a színház ajándékaként a "Fantom" eredeti maszkját vihette haza emlékül.

/ 4



Biztosak vagyunk abban, hogy ez a szép este tovább erősíti Kingát a gyógyulás felé vezető úton és örökre színházrajongóvá teszi.

Patzauer Éva
Kívánság-koordinátor
Budapest, 2011. október 28.

Köszönjük a Madách Színház vezetőségének és színészeinek, munkatársainak Kinga kívánságának teljesítéséhez nyújtott támogatást.

Archívum



Belépés