Beszámolók


21.Október





Október 16, egy gyönyörű napfényes vasárnap volt Vanessza életében. Végre teljesült várva-várt álma, egy napot szeretett volna eltölteni a Vidámparkban szüleivel és bátyjával, Norbival.

Vanessza és Norbi már nagyon izgatottak voltak, mikor szüleikkel megérkeztek a főbejárathoz, ahol Krisztina a Budapesti Vidámpark rendkívül kedves dolgozója várt már bennünket, a cég nagylelkű ajándékával, a közös családi vidámparki szórakozás lehetőségével!

Hamarosan Kim és Theresa, a kívánság teljesítésében résztvevő Amerikai Iskola két tanára is megérkezett egy hatalmas kártyával, amit a diákok készítettek Vanesszának, aki nagy örömmel vette át a kártyát. A köszönetek, ölelések, fotózások után pedig végre jöhetett az első állomás, a dodzsem! Utána pedig sorban következett a többi jól ismert játék, a barlangvasút, a kisdodzsem, a dzsungel vasút, és a tükörútvesztő. Vanessza kedvence a dzsungel vasút lett, háromszor is felült rá. Norbi nagyon vállalkozó szelleműnek bizonyult, és nagy élvezettel kipróbálta az összes forgó pörgő repülő játékot is.

A nap gyorsan elrepült és közeledett a záróra. Vanessza még szeretett volna póniháton lovagolni is, így átsétáltunk a póniparkba egy menetre. Kellemesen elfáradva az izgalmaktól egy közeli kisvendéglőben elköltött finom vacsorával fejeztük be a napot. Külön köszönet még egyszer Krisztinának, aki velünk volt egész nap és kedvességével és lelkesedésével még szebbé tette ezt a fantasztikus napot!




Köszönjük a Budapesti Vidám Park Zrt. vezetőségének és a munkatársaink,

hogy lehetővé tették Vanessza álmának a valóra váltását,

a Budapesti Amerikai Nemzetközi Iskola diákjainak és tanárainak pedig azt, hogy

elkísérték a családot és egy kellemes hangulatú vacsorát fogyaszthattunk el közösen.





/ 3






Molnár Andrea
kívánság-koordinátor
Budapest, 2011. október 16.

Archívum



Belépés