Beszámolók


1.Július



Rita hazai kedvence - több ezer hasonló korú lánnyal együtt - Vastag Csaba, az X-Factor 2010-es győztese, így érthetően azt kérte a Csodalámpa csapatától, szervezzünk neki egy találkozót a fiatal előadóval.

Mivel a művész nagyon elfoglalt mostanában, megkerestük azt a fellépését, ahol nem hatalmas tömeg előtt énekel, sőt még arra is van lehetőség, hogy Ritával találkozzon és beszélgessen.

Május 6-án a Millenáris adott otthont a diáksajtó fesztiválnak, amit a DUE, a Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesülete szervezett. Mivel ők már többször segítettek nekünk, így most is azt kértük, engedjenek be a rendezvényükre. Rita már kora reggel megérkezett nevelőanyukájával Herédről Budapestre, majd közösen indultunk be a Millenárisra. A kapuban kaptuk egy-egy karszalagot, így az egésznapi programon részt vehettünk volna, persze Rita nagyon izgult és azt gondolom, igazából csak is a találkozó érdekelte.

11-felé megkaptuk a szabad jelzést, felmehettünk a VIP-galériára, ahol Vastag Csaba nagyon kedvesen fogadta Ritát. Az énekes közvetlenül beszélt a fellépéséiről, a színházi szerepeiről, a hobbijáról, Rita pedig csak hallgatta a sztárt. Rengeteg közös képet késztettünk, hogy otthon minden barátnő láthassa, igen, Vastag Csaba akkor, ott, csak Ritának mesélt és írta alá a papírokat, így szinte minden otthoninak jut majd az autógramokból.




Köszönjük Vastag Csabának, hogy időt szakított a találkozásra,

menedzsereinek Posztobányi Andornak és Maszler Lászlónak, a DUE vezetőinek,

valamint munkatársainak pedig azt, hogy lehetőséget adtak Rita nagy álmának beteljesüléséhez.







Felkai Márta
kívánság-koordinátor
Budapest, 2011. május 6.

Archívum



Belépés