Beszámolók


11.Május



Gáborkáék éppen vidéki házukban voltak, mivel a városi lakásban nagyon szűkösen vannak. Hétközben Gábor a Mosdósi Kórház iskolájába jár, és ott tanul a betegsége miatt. Jó időben nagyon kellemes nekik itt vidéken, ahol hatalmas udvar van tele játékokkal.

Ma azonban egész nap esett az eső és nem lehetet kimenni. Anyuka mondta is, hogy talán ne menjünk, mert borzalmas az időjárás. Miután mondtuk, hogy bennünket nem befolyásol az időjárás, és szeretnénk már átadni az ajándékot: egy net-bookot, amit Gábor kívánt.

Így a négy gyerek izgalommal várt bennünket, mert anyuka azt mondta nekik, hogy vendég jön. Nagy meglepetés volt, hogy mi érkeztünk, ráadásul ajándékkal. Gábor alig hitte, hogy hozzá jöttünk és elhoztuk a net-bookot. Folyamatosan mosolygott és már bontotta is ki az ajándékot.

Nagyon köszöni a Csodalámpának az ajándékot!!

A többi testvér fegyelmezetten figyelte, és amikor segítségre volt szüksége, ők azonnal és készségesen segítettek. Mind nagyon örültek.
Hamarosan belemerültek egy játékba. Talán a legalkalmasabb időben mentünk, mert az eső miatt a szobába szorultak, és mi most egy kis változatosságot, egy új kikapcsolódási lehetőséget vittünk.

Nagy hasznát veszi majd Gábor a net-booknak, ha internet kapcsolatuk is lesz majd, segíti a kapcsolattartásban és a tanulásban. Amikor elbúcsúztunk, már hatalmas, önfeledt játékba fogott az egész család.




Köszönjük az E.ON ZRt. támogatását!







/ 2







Bezdánné Végh Tünde és Szabó László
kívánság-koordinátorok
Sámod, 2011. 05.01.

Archívum



Belépés