Beszámolók


22.Április




Április 1-jén izgatottan ébredtem, mert tudtam, hogy ma valóra válik a Csodalámpától kért kívánságom, mely a Manchester United londoni meccsének megtekintése volt.

A hajnali indulás után 8 órakor szálltunk le Londonban. Miután a szállásunkat elfoglaltuk, szaladtunk is, hogy az első programot elérjük, amely a Wembley Stadion körbejárása volt. Láthattuk a világ egyik legszebb stadionját. Este felszálltunk a London’s Eye-ra, ahonnan megtekinthettük madártávlatból London nevezetességeit, amit az elkövetkezendő három napban sikerült végig- járnunk.

Második nap került sor a fő”látványosságra”, a meccsre,amelyen a kedvenc csapatom, a Manchester United a West Ham United vendégeként lépett pályára . A szünetben el voltam keseredve, mert a csapatom 2-0 vesztésre állt, de aztán a második félidőben Rooney vezérletével, aki mesterhármast rúgott, fordított a csapatom és végül 4-2-re nyertünk.

A következő két napban végiglátogattuk London nevezetességeit. A Madame Tussauds panoptikumban rengeteg fényképet készítettünk a sok híres személy szobráról. Láthattuk a Buckingham Palotát is, ahol készülődés volt a hercegi esküvőre. Természetesen megnéztük a Towert, Big Bent, Saint Paul Katedrálist, Tower Bridge-t, Westminster apátságot, a Hyde Parkot és sokat sétáltunk London belvárosában.

Négy nap alatt számos étterem és nemzeti konyha ételeit próbálhattuk ki. Az angol konyha ugyan nem remekel, de az indiai és a többi nemzeti konyha felettébb ízletes volt. A négy nap után a sok sétától elfáradva értünk haza.

Nagyon-nagyon köszönöm a Csodalámpának, hogy valóra váltották az álmomat és részt vehettem ezen a felejthetetlen utazáson!

Külön köszönettel tartozom a Csodalámpa Alapítvány képviselőjének, Gábornak, aki az utunk során kiváló szervezőképességével és nyelvtudásával ügyesen és gyorsan intézett mindent az utazástól a szálláson keresztül a programokig.



..... Bálint
2011. 04.05.





Köszönjük a KPMG Tanácsadó Kft. felajánlását








/ 9







A Csodalámpa Alapítvány önkénteseként, én külön köszönöm, hogy részese lehettem Bálint örömének, lélekben továbbra is vele vagyok, és drukkolok a gyógyulásáért!!



Bakonyi-Kiss Gábor
kívánság-koordinátor
2011. 04.06.

Archívum



Belépés