Beszámolók


18.December






Többször beszélgettem a kis Zitával és minden alkalommal valamilyen kis baba volt mellette az ágyban. Elmesélte, hogy sok-sok babája van, de a „legesleges – legjobban” a Barbie babákat szereti, mert azok nagyon elegánsak és mindig szép ruhában járnak . Elmondta, hogy ő nagyon szeretne egy Barbie víziparkot és egy Barbie sellő babát kapni, sokat dédelgetné kedvenc babáit és olyan izgalmas lenne, ha a Barbie babák a víziparkban, a medencében lubickolhatnának, játszhatnának.

Mikor ezt a kedves kívánságot meghallotta Dr.Szabó Éva, a Fudamenta Személyi Bankár egyik struktúravezetője elhatározta, hogy a csodalámpa dzsinnjeként elővarázsolja és személyesen adja át a kis Zitának a csodás Barbie víziparkot a kért sellő Barbie-val együtt.

Zitának nem kellett sokáig várnia álma megvalósulására. Kedves támogatónkkal, Dr. Szabó Évával hamarosan megérkeztünk a Tűzoltó utcai klinikára és mikor beléptünk a kórterembe, a huncut kislány éppen szépítkezett, karjára már gyönyörű karóra volt festve, kipirult arcocskájának egyik fele pedig művészi ákombákomokkal volt díszítve.

Mikor meglátott bennünket, csodálkozva nézett ránk nagy szemeivel és amint Éva néni és a kíséretében érkezett Göncz Ernő bácsi átadta a pici lánynak a nagy csomagot, ő izgatottan kezdett neki a kicsomagolásnak. Hát ez bizony eltartott egy darabig és a felnőttek komoly segítségére volt szükség, amíg a babák, a kutyusok és a medence megszabadult a szoros gyári kötelékektől, majd Ernő bácsi kitartó munkája eredményeként végre megtelhetett a medence vízzel és indulhatott a játék. A kutyusok vidáman ugrándoztak a magasból a vízbe, a Barbie babák pedig miután, Zita alaposan megmosta a hajukat, némi fésülködés után vidáman lóbálhatták lábukat a medence szélén. A pici lány mesélt-mesélt a babáknak és észre sem vette, hogy Éva néni milyen szeretettel, boldogan nézi az önfeledt szórakozást.

Kívánunk Neked kicsi Zita mielőbbi teljes gyógyulást és sok-sok örömöt a kapott ajándékban.




/ 3









Külön szeretnénk megköszönni Dr. Szabó Évának és munkatársainak a támogatást, hiszen nélküle

Zita kívánsága még talán sokáig csak beteljesületlen álom maradt volna.








Sipos Zsuzsanna
kívánság-koordinátor
2010. december 09.

Archívum



Belépés