Beszámolók


16.November






Miklós és Máté testvérek, mindketten nagyon vidámak és különösen örültek, hogy a kívánságuk egyszerre teljesülhetett.

Miklós nagyon szeret főzni, ezért szinte minden tévéműsort megnéz, rengeteg receptje van, melyekből édesapja segítségével el is készíti a finom ételeket. Tudását olyannyira fejlesztette, hogy gondolta, kedvence, Jamie Oliver könyvéből is megpróbálna elkészíteni egyet-egyet.

A Park Kiadó munkatársai megszervezték, hogy Jamie Oliver személyre szólóan dedikálja Miklósnak az új receptkönyvét, amit az épp ott járt egyik Csodalámpa-önkéntes el is hozott Magyarországra. Azt gondoltuk, hogy nagy öröm lenne a nagyfiú számára, ha itthon egy előkelő étteremben próbálhatna ki a sztár receptjeiből néhányat.

Schulhoff Petra és Sikos Eszter, a Budapest Marriott Hotel munkatársai szívesen vettek részt a teljesítésben, így az egyik nap meghívták Miklóst és testvérét, Mátét szüleikkel együtt egy kulináris kalandozásra a hotel konyhájába. A család Győrből érkezett a fővárosba a nagy kalandra.

A hotel munkatársai nagyon kedvesen fogadták őket, ahogy illik a szíves vendégeknek járó - természetesen gyerekeknek való –, welcome drinkkel. Ezután volt csak nagy a meglepetés, hiszen Miklós megkapta a dedikált vadonatúj könyvet, Máté pedig a régen áhított laptopot. Ezt követően a konyhafőnök végigvezette a fiúkat a hotel konyháján, s a kedvenc könyvből kiválasztottak egy menüsort, s elkészítették közösen a fejedelmi ételeket. Nem volt már más hátra, mint hogy egy gyönyörűen megterített asztalnál elfogyasztottuk a fiúk és a mesterséf közös alkotását.




Köszönjük Békési Anitának, a Park Kiadó marketingigazgatójának, a Budapest Hotel Marriott munkatársainak,

valamint Tamás József séfnek a segítséget és a szíves vendéglátást.










/ 6







Felkai Márta és Patzauer Éva
kívánság-koordinátorok
Budapest, 2010. október 22.



Kedves Csodalámpa Alapítvány!


Szeretném megköszönni, hogy teljesítettétek nem mindennapi kívánságomat.

Nagy örömöt szereztetek nekem azzal, hogy névre szólóan dedikáltattátok Jamie Oliver szakácskönyvét, melyet a Park Kiadó segítségével kaptam.

Köszönöm, hogy az átadáskor lehetőséget biztosítottatok arra, hogy megnézhessem a Marriott Hotel konyháját ahol Tamás József séf vezetett minket végig. Életre szóló élmény volt, hogy egy ilyen nagy tekintélyű szakáccsal készíthetem el az ebédet, amit utána nagy étvággyal elfogyasztottunk.

Köszönöm még a testvérem nevében, hogy az ő kívánságát is teljesítettétek, azóta szinte összenőtt a laptopjával.

Bízom benne, és kívánom nektek, hogy még sok gyermek kívánságát tudjátok teljesíteni erőben, egészségben

Köszönöm szépen!



Baán Miklós
2010.november 3
Kimle

Archívum



Belépés