Beszámolók


18.Május


Józsikát a GYEK.-ben kezelik, és Miskolctól 100 km-re lévő gyönyörű hegyekkel körülölelt falucskában, Erdőhorvátiban lakik. Kívánsága egy tűzoltóautó formájú ágy volt, mert a kórházban is a kedvenc játékai között vannak az autók, különösen a tűzoltóautókat szereti. Józsikára hétfőtől 3 hónapos kemény kórházi kezelés vár, ezért gondoltuk, hogy az ágyikót, amire annyira vágyott, még a hétvégén átadjuk!
Utunk elég viszontagságosan indult, mert a nagy esőzések miatt a folyók, patakok sok helyen már kiléptek a medrükből, és az utak nagy része járhatatlan volt.
De mi úgy gondoltuk, hogy szó szerint tűzön-vízen átkelve teljesítjük Józsika kívánságát. A szponzor, az FGSZ Földgázszállító Zrt. biztosította a biztonságos közlekedéshez a terepjáró autót, és az esetleges mentésünket is megszervezte.
Józsika szava is elállt, amikor megpillantotta a szobában az új ágyát. A kisfiú, aki a kórházban is keveset beszél, mesélni kezdett Szabó Zoltán bácsinak, aki az ágy mellett még más ajándékot is hozott neki!
Kedves kis barátunk, Józsika! Kívánjuk, hogy minél hamarabb otthon légy, és aludj ebben a szép ágyikóban, amire már annyira vágytál. Álmodj minden éjszaka a Csodalámpáról, aki teljesíti a gyerekek kívánságait, tündérekről, akik egy varázsütésre meggyógyítják a beteg gyerekeket!
Köszönjük az FGSZ Földgázszállító Zrt. támogatását, hogy Józsika álma még a 3 hónapos kórházi kezelés előtt valóra válhatott, reméljük, lesz miért sietnie a gyógyulással.


A kívánságot a támogatásával teljesítettük. József nevében is köszönjük!






Tatárné Csonka Zsuzsanna
Kívánság-koordinátor
Erdőhorváti, 2010. 05.16.

Archívum



Belépés