Beszámolók


2.Július

/ 5



From: Iván *** v*****5@gmail.com
Sent: Sunday, June 29, 2008 1:10 PM
To: info@csodalampa.hu
Subject: köszönet

Kedves Csodalámpa!

Szeretném ezuton is megköszönni azt hogy az alapítvány pár héttel ezelőtt teljesítette kívánságomat, és megkaphattam a régóta várt kompresszort. Sokaknak lehet hogy kicsit viccesen hangzik, minek kér egy gyerek egy kompresszort? Egyáltalán mi az?

5-6 éve hobbim a makettezés, és így a retuspisztolyt (festékszórópisztoly, alapszínek felfújása, kamuflázs stb.) is igen gyakran használom, aminek működéséhez sűrített levegő kell (ez biztosítja a nyomást a festék kifújásához). Eddig sűrített levegős palackokat vettem, de ezek nyomása ingadozó, kevés fújásra jók, és nem utolsó sorban drágák (az elmúlt évek alatt több száz ilyet vettem és használtam el...).
A kompresszor sűrített levegőt gyárt folyamatosan, nyomása állítható, nem fogy ki. Amit én kaptam az ráadásul még csöndes, és kicsi is, szóval 100%-ig ellátja feladatát!!! Ezzel az eszközzel már sokkal egyszerűbben, és jobb minőségben készíthetem a harcjármű, illetve más járművek, figurák alapszíneit, vagy különleges rejtőszíneit.

Szeretném mégegyszer megköszönni a Csodalámpának hogy megkaphattam ezt az eszközt, mert ezzel öröm dolgozni:)

Üdvözlettel V**** Iván

u.i.: A mellékelt képek a legutóbb elkészült diorámámat (kis kompozíció) ábrázolják (6. helyezést értem el vele egy nemzetközi versenyen ezévben). 1944 Normandia, egy kisebb brit alakulat próbál elslisszolni a német páncélos raj előfutárja előtt...


Patzauer Éva
kívánság-koordinátor
Budapest 2008.06.18.

A kívánságot az támogatásával teljesítettük. Iván nevében is köszönjük!

Archívum



Belépés