Beszámolók


16.Január

Boglárka önfeledten játszott, amikor megérkeztünk a hatalmas csomaggal. Gyönyörű szemei szinte beszéltek az izgatottságtól a Csodalámpa hallatára: vérbeli kislányos csacsogással elmesélte, hogy ő rajong a Thomas gőzmozdonyért és az igazi örömet az jelentené számára, ha a mozdonyt saját kezével vezethetné egy valódi Thomas sínen.

Mikor meglátta, hogy egymás után kerülnek elő a csomagból a várva várt ajándék részei - addig szorongatott hatalmas babáját azonnal letéve, örömtől ragyogó szemekkel vette birtokba a "komplett vasútállomást". Mielőbbi teljes gyógyulást kívánunk és reméljük, hogy sok-sok boldog órát szerez számodra az ajándék.


Tomaj Ildikó és Sipos Zsuzsanna
kívánság-koordinátorok
2008.január 14.

/ 3



Ezúton szeretnénk megköszönni az Inner Wheel Klub támogatását, mert nélkülük Boglárka sajnos csak képzeletben tudná "vezetni" a híres Thomas-t.

From: Szilvi Völgyi v_***@hotmail.com
Sent: Thursday, January 17, 2008 6:11 PM
To: info@csodalampa.hu
Subject: köszönet

Kedves Csodalámpa Alapítvány! Ezúton szeretném megköszönni Önöknek és az Inner Wheel Club Kft.-nek, hogy Boglárka kislányomnak oly nagy örömet szereztek. Mióta megkapta a "Thomas" sínkészletet, csak avval játszik hosszú órákon át. Köszönöm, hogy segítettek neki feledni az elmúlt év gyötrelmes szenvedéseit, nehézségeit. Jó egészséget kívánva Mindnyájuknak, maradok tisztelettel: V**** Szilvia, Boglárka édesanyja

Archívum



Belépés