Beszámolók


15.Január

Marci tágranyílt szemekkel, kicsit megszeppenve lépett be a SE II.sz. Gyermekklinika kezelőjébe, mert nem tudta elképzeli a doktor úr miért hívja ilyen váratlanul.

De szerencsére nem soron kívüli szuri várt rá és ezt ő is rögtön érezte, mikor meglátta doktor úr jóságos, megnyugtató tekintetét. Ránk kicsit kérdő szemekkel nézett, de a Csodalámpa hallatára felcsillant a szeme és sejtette, hogy számára valami különleges dolog fog történni.

Mikor meglátta, hogy a táskából elővesszük a laptopot, kétkedő tekintettel nézett ránk és alig akarta hinni, hogy titkos álma ilyen gyorsan valóra válhatott. Néhány másodperc múlva izgatottan, de szinte profiként vette birtokba az ajándékot, huncutul mosolygó arca elárulta - már alig várja, hogy minden kellemetlen órát feledve kalandozhasson az internetes játékok birodalmában.

Kívánjuk, hogy sok örömöd teljen a játékokban.

Tomaj Ildikó és Sipos Zsuzsanna
kívánság-koordinatorok
Budapest, 2008.január 14.

A laptop a adománya. Marci nevében is köszönjük!

From: Márton ..... *** @ gmail.com
Sent: Wednesday, January 16, 2008 11:16 AM
To: info@csodalampa.hu
Subject: Köszönöm szépen!

Tisztelt Csodalámpa!

Szeretnénk megköszönni a Csodalámpa alapítványnak a segítségét,hogy ilyen gyorsan sikerült laptop-ot ajándékozniuk Meretei Marcinak. Hihetetlen nagy öröm ez neki -így nekünk is! További sok sikert és kitartást kívánunk áldozatos munkájukhoz és kívánjunk,hogy sok gyermeknek legyen része hasonló örömökben a Csodalámpa által!

Köszönettel : Meretei Márton és családja!

Archívum



Belépés