Beszámolók


18.Április

Gina egy színpadon énekelhetett Gáspár Lacival

A 17 éves Gina Körmenden él, fodrásznak készül, de sajnos a betegsége miatt a tanulmányait átmenetileg abba kellett hagynia. Mivel nagyon szeret énekelni, a másik nagy vágya volt, hogy Gáspár Lacival találkozhasson, és a művésszel együtt énekelhessen egy dalt. Gina hosszú kezelések és egy nagy műtét előtt áll, nem volt biztos, hogy egy koncertre el tud még előtte menni. Szerettünk volna meglepetést szerezni, ezért megkértük Gáspár Laci menedzserét, segítsen nekünk abban, hogy kedvelt énekesét bevihessük Ginához a kórházba.

Gáspár Laci és a menedzsere, Bukovácz Andrea nagyon segítőkészek voltak és szinte napokon belül meglátogatták a Ginát a kórházban. Az öröm leírhatatlan volt, a találkozón természetesen zenéről beszélgettek egymással, és miután Gina megmutatta azt a felvételt is, amin ő énekel, a művész megígérte neki, ha jobban lesz, találkozhatnak az egyik koncertjén. Álmodni sem mertük volna, hogy ez milyen hamar bekövetkezik... a látogatás olyan jó hatással volt Ginára, hogy az orvosai elengedték a néhány nappal későbbi koncertre.

Az igazi öröm csak ott kezdődött: március 31-én Újpesten együtt, színpadon énekelhette Gina a Kikötők című dalt Gáspár Lacival. A siker sem maradt el, a közönség visszatapsolta őket, s ráadásképpen még vagy három számot énekeltek közösen.

Bízunk benne, hogy a koncertfellépés élménye erőt ad Ginának betegsége leküzdéséhez.

Köszönjük Gáspár Lacinak, Bukovácz Andrea menedzsernek és a Gabol üzletnek, hogy ajándékaikkal és a koncertfellépéssel nagyon nagy örömet szereztek a körmendi nagylánynak.

Felkai Márta, Huszár Katalin és Pallag Erika
kívánságkoordinátorok
Budapest, 2007. március 31.



Archívum



Belépés