Beszámolók


13.Április

Húsvét nagy-péntekén valósult meg Gellért álma. A csodaszép kék bicikli egy kismadárral a csomagtartóján gurult be a kórterembe.

Az utolsó infúzió csöpögött ép a karjába, ezért először kicsit rosszkedvűen fogadott minket,de később teljesen feloldódott.

Mindenki, aki arra járt benézett a szobába, megcsodálta a biciklit és ellátta jó tanácsokkal a kisfiút. Bár nehezen vettük rá, hogy kipróbálja, hamarosan kicsinek tűnt a szoba és rövidnek az infúziós cső.

Alig várta, hogy végére érjenek a kezelésnek és indulhassanak, hogy a gyönyörű időben a szabadban is kipróbálhassa a gépet.

A másik meglepetés, hogy az átadáson jelen volt a helyi napilap, a Délmagyarország, amely már a következő számban le is hozta a Gellért kívánságának teljesítéséről szóló cikket!

Reméljük,hogy sokat bicikliztek a testvéreivel az ünnepen és sokáig fogja élvezni a kerekezés örömeit.

Jó egészséget kivánunk Neki hozzá!

Ezúton szeretnénk köszönetet mondani a szegedi Szecolor Kerékpár és Csapágybolt Vezetőjének, munkatársainak valamint a Délmagyarországnak segítségükért!

Felkai Márta,Zámbori Andrea
és Illencsik Mária
Budapest,Szeged,2007. április 6.

A kívánság teljesítését a Fundamenta Oktatási Osztály adománya tette lehetővé, Tar Zoltán úr koordinálásával. Gellért nevében is hálásan Köszönjük!


Archívum



Belépés