Beszámolók


21.Január

Renáta nem is akárhogyan, hanem szórakoztató műsoruk felvétele közben, a kulisszák mögött-között akart találkozni kedvenceivel, az Irigy Hónaljmirigy zenekar tagjaival.

Az együttes korábban már teljesített Csodalámpás kívánságot, és menedzserük, Pite most is nyomban rendelkezésünkre állt.

Persze egy-egy forgatás körül sok bizonytalanság lehet a pontos időpontot és a helyszínt illetően, és a menedzser inkább azt ajánlotta, hogy a decemberi, Szilveszterre szánt műsor egyik forgatására vigyük el Renátát.

Renáta hétfőtől- péntekig a Budakeszin, az Országos Rehabilitációs Intézetben tanul, édesanyja (és az együttest szintén látni kívánó testvérei) Tatabányán laknak, így óriási segítséget jelentett Dobó Gábor úr felajánlása. Dobó úr nemcsak a tolókocsis Renátát szállította oda-vissza, hanem édesanyját és testvéreit is hazavitte az estébe nyúló forgatás után.

A "nagy találkozás" a TV2 stúdiójában jött létre.
Az együttes tagjai tudtak Renáta érkezéséről, és a feszes munka ellenére is bőven szántak időt a közös fotózásra és arra, hogy elbeszélgessenek Renátáékkal.

Renáta kérésére a dedikált képekből pedig jutott bőven intézetbeli társaknak és a nővéreknek is, bizonyítékul az Irigy Hónaljmiriggyel történt találkozásáról.

Köszönjük az Irigy Hónaljmirigy tagjainak, menedzserüknek, Pitének és Dobó úrnak, hogy segítségükkel teljesíthettük Renáta kívánságát.

Veress Kata
kívánságkoordinátor
2006.11.28.


Archívum



Belépés