Beszámolók


21.Január

A 15 éves Judit nagyon vágyott rá, hogy találkozhasson kedvenc együttesével, az Irigy Hónaljmiriggyel.
Az együttes a kívánság beérkezése utáni hetekben forgatta a szilveszteri műsorát.
Menedzserük - Pite - és a gyártásvezető végtelenül segítőkészek voltak, így a találkozás napja és időpontja adott volt: találkozó a forgatáson.

Nagyobb gondot okozott, hogy hogyan jut el Judit testvérével és édesanyjával vasárnap este 8 órára Budapestre, s vissza otthonukba, Mezőcsokonyára.

Ebben az SAP Kft. sietett a Csodalámpa - pontosabban Judit - segítségére. Felajánlották, hogy egyik munkatársuk, Vida Tamás úr gondoskodik a szállításról és oda-vissza kétszer is megteszi (az összesen közel 10 órás) utat, hogy Judit (éppen neve napján) találkozhasson kedvenceivel.

Judit szemmel láthatólag nagyon izgult, amikor a forgatás helyszínére, a TV2 épületéhez érkezett.

Ám a kezdeti zavar hamar odalett, mert az együttes tagjai (miközben felváltva készülődtek az újabb és újabb forgatási jelenetekre) olyan közvetlen természetességgel mentek oda Judithoz és beszélgettek vele, amely egy idő után elapasztotta a kislány zavarát.

Bár az egyes jeleneteket többször kellett felvenni, és sok ismétlést néztünk végig, Judit annyit kacagott, s olyan remekül szórakozott, hogy az eredetileg csak egy órásra tervezett látogatásból több órás ottlét lett.

Köszönet az Irigy Hónaljmirigy tagjainak, Pitének, hogy a fárasztó forgatás ellenére is tudtak törődni Judittal! A kívánságteljesítés pedig az SAP és munkatársuk, Vida Tamás úr segítsége nélkül nem sikerülhetett volna.

Veress Kata
kívánságkoordinátor
2006.12.10.


Archívum



Belépés