Beszámolók


17.Augusztus

Amikor beszélgettünk a kórházban Dáviddal, és megpróbáltuk megtudakolni, miért épp DVD író a vágya - illetve, óvatosan rákérdezni, hátha van a tarsolyban valami "izgalmasabb" álma, kiderült, hogy épp most megy középiskolába, imádja a számítógépét, legszívesebben előtte tölti az idejét, és már valóban nagyon régen szeretett volna egy DVD írót, de tekintettel arra, hogy a családnak most bizony egyéb kiadása is bőven adódik, a DVD író valahogy mindig hátrébb csúszott a kívánságlistán.
Ebben a pillanatban lépett be a Csodalámpa a képbe.... mert egy kicsi csoda mindent képes megoldani!
Bevallom, a vásárlás előtt (3 lány) jobban izgultunk, mint az, aki az ajándékot kapja.
Előre felkészültünk DVD írókból, hogy hozzá nem értésünket palástolva sikerüljön kiválasztani azt a fajtát, ami Dávid álma volt.
A hatalmas kínálat ellenére döntöttünk egy olyan típus mellett, ami mindannak a kritériumnak megfelelt, ami "most menőnek" számít.
Már csak néhány napot kellett várni, hogy Székesfehérvárról Dávid feljöjjön, kontrollra, és a Tűzoltó utcában beszéltük meg a randevút - sejtve, hogy meglepetést ugyan nem tudunk okozni a szervezkedésünkkel, de örömet mindenképpen!
Amikor megjelentünk, mint a Csodalámpa dzsinnjei (mindjárt három, és nőnemű) már huncut mosolyán látni lehetett, hogy mindent tud...
Átadtuka gyünyürűen becsomagolt ajándékot, Dávid nagyon örült, és nem volt nehéz rávenni, hogy "ugyan már kukkantson bele", ki tudja, mi is rejtőzik a díszes papír alatt..?
Ahogy lehámozta a körítést, boldogan mondta: "Épp ilyet szerettem volna!"...
Ennek mi legalább annyira örültünk, mint ő (hát persze, néha a dzsinnek is izgulnak..) és reméljük, sok szép, örömteli órát ajándékoztunk ezzel Dávidnak a mielőbbi gyógyulás reményében!

Flandera Tünde, Pelsőczi Dominika, Ruskó Márta
kívánságkoordinátorok
2006.08.13.


Archívum



Belépés