Beszámolók


11.Július

Dóri egy igazi, szép biciklit szeretne volna, mert a régi már tönkrement, (és bizony egy 3 évesnek kicsi is már) amivel otthon, Siófokon nagyokat lehet majd bicajozni apával.
Természetesen a Csodalámpa azonnal rátalált arra a biciklire, ami Dóri titkos vágya volt - sajnos az átadásra egy kicsit várni kellett, mert Dóri állapota nem tette lehetővé az átadást.. de csak eljött a nagy nap végre!
Titokban, a mamával és Enikő főnővérrel szövetkeztünk az átadáshoz. Begurult a gyönyörű, piros bicikli, színes lufikkal díszítve az elkülönítő előterébe.
A nővérkék az ajtónál leskelődtek.
Dóritól megkérdeztük, jól tudjuk-e, hogy egy gyönyörű bicikli az álma..?
Mivel ő épp háttal állt, nem vette észre, hogy a bicikli már ott volt a teremben.
Amikor (egyelőre még szégyenlősen) bólintott, megkértük, nézzen hátra, mert ott van a bicikli, amire vágyott..
Dóri hirtelen felugrott, és már futott is a biciklihez, felpattant rá, és megcsodálta rajta a "gyerekszállító" kosarat, amit a maci azonnal elfoglalt, sőt! még biztonsági öv is volt rajta, hogy a macika biztonságban utazhasson akkor is, ha a bicaj esetleg száguldozik.
Nagy sikere volt a dudának, és a lufiknak is, Dóri a szűkös térben, le-fel bicajozott délelőtt, az infúziós álvány, és a bútorok egy picit útban voltak a manővernél, de a felnőttek segítettek.
Szerencsére aznap már hazamehetnek, és otthon lehet már majd szabadon használni a kerékpárt.
Azt még feltétlenül észre kellett venni, hogy Dóri "biciklis ruhája" tökéletesen illet a járgányhoz: épp azok a színek (piros, narancs, sárga) voltak rajta, amivel a biciklit díszítették.
Gyönyörűek voltak, Dórika és a maci is egyfolytában moslygott kis ülésében.
Nagyon boldog volt az a reggel..

Titkos Rita és Flandera Tünde
kívánságkoordinátorok
2006.07.03.


Archívum



Belépés