Beszámolók


26.Április

Dóri nagyon szereti az állatokat, kutyája és macskája van, de kedvencei a lovak. A Csodalámpától azt kívánta, hogy repítse el őt a cirkuszba a papájával együtt - mert bár sokat hallott róla, még sosem járt ott.

A Fővárosi Nagycirkusz (http://www.maciva.hu) igazgatója, Kristóf István, egy szombat délutáni előadásra invitálta meg a családot. Dóri bepillanthatott a kulisszák mögé: megnézhette, hogyan élnek az állatok a cirkusz területén, hogyan készülnek a művészek a fellépésre várva, az olasz vendégcirkusz legszebb lovát megsimogatta, répával etette a zsiráfot és találkozott a magányos orrszarvúval. Kristóf úr megajándékozta Dórit a cirkusz pólójával és sapkájával és már kezdődött is az előadás.

A színes műsorban szerepeltek lovak, tevék, tigrisek és zsiráfok, felléptek akrobaták és erőemberek, voltak zsonglőrök, tornászok és ugrócsoport, vidám perceket szereztek a bohócok. És mily meglepő, egyszercsak megjelent a csodalámpa a porondon s előbújt belőle a dzsinn...

Köszönet Nagy Ágnesnek a program szervezésében nyújtott segítségéért, és a Fővárosi Nagycirkusznak a támogatásért, személy szerint Kristóf Istvánnak és Varjasi Lászlónak.

Balázs László, Flandera Tünde és Titkos Rita
kívánságkoordinátorok
2006.04.22.


 

Archívum



Belépés