Beszámolók


4.November

Patrik számítógépet szeretett volna. Annyit hallott már a számítógépes játékokról, oly jó lenne kipróbálni egyet. Ráadásul betegsége miatt nemigen mehet emberek közé, barátai is elmaradoznak... A hosszas kórházi tartózkodások alatt persze nem csoda, ha az ápolók, vagy a kezelőorvos tudomást szereznek az efféle vágyakról.

2005. október 28-án Patrik az éppen esedékes infúziós kezelést kapta a Semmelweiss Egyetem 1 sz. Gyermekklinikáján. Kora délután dr Rényi Imre, a Haematológiai Osztály vezetője, megkérte Patrikot, ugyan jöjjön már a laboratórium felé, lenne egy kis dolguk. Patrik meg sem lepődött, biztosan egy soron kívüli vérvétel...

Kicsit megilletődött, amikor kiderült, hogy szó sincs "szuriról", hanem a folyosón nyüzsgő idegenek neki hoztak egy számítógépet... neki és csak neki, ajándékba! A PC-t a Provident Financial Rt. vezérigazgatója, Mr. Eddie Lawrenson és a cég kommunikációs igazgatója, Mikola Gergely úr adtak át a fiúnak. Patrik hamar a lényegre tért: a PC-n található játékokat rögtön ki is próbálta. Nála a legnagyobb sikere egy labirintusban sajtért versengő fehér és fekete egérnek volt.

Köszönjük a Provident Pénzügyi Rt. vezetőinek és munkatársainak, hogy Patrik elérhetetlennek tűnő álmát valóra váltották.

Patzauer Éva és Benkő Vilmos
koordinátorok
2005-10-28

A kívánság teljesítéséhez a számítógépet biztosította a

Archívum



Belépés