Beszámolók


30.Október

Képriport

A kívánság utóélete #1
A kívánság utóélete #2

/ 12




Köszönjük a segítséget:
Elastic Kft-nek a dresszt és a ruhát, Sansa Kft-nek a balettcipőt és harisnyát, az Operaháznak és Kováts Tibornak a jegyeket az előadásra, ezen kívül a Táncművészeti Főiskolának, az Operaháznak és a YOMAN & YOMAN Produkciós Irodának a szervezést.

Sulija Anikó
koordinátor
2005-10-29


Levelet kaptunk Viktória szüleitől:


From: *** Attila [SMTP:attila@***.hu]

Sent: Tuesday, November 01, 2005 8:42 PM

To: Piacsek István

Subject: Köszönet

Kedves István!

Megnéztük a Csodalámpa honlapját és örömmel láttuk, hogy már fel is töltöttétek Viki Nagy Napjának történetét. Szeretnénk még egyszer megköszönni, hogy lehetővé tettétek számára, hogy egy régóta dédelgetett álma valóra váljon. Köszönjük Anikónak és Tibornak is, hogy annyit fáradoztak értünk, hiszen ez a nap nemcsak Vikinek, hanem az egész családunknak örök emlék marad.

A balett ruhák amellett, hogy csodaszépek, nagyon profik és főként strapabíróak, szombat óta ugyanis folyamatos igénybevételnek vannak kitéve, de még mindig egyben vannak, sőt a harisnyanadrágok sem szakadtak még el, pedig már minden felületen meg voltak járatva. Persze nemcsak a balett óra ragadta meg Viki fantáziáját, az előadás is annyira tetszett neki, hogy már utánajártunk mikor játsszák a Diótörőt és decemberben elmegyünk megnézzük azt is.

Az ígért rajzok készülőben vannak, még a héten tökéletesíti őket a „Művésznő”, utána küldjük. Ha bármiben a segítségetekre lehetünk, ezen a címen, és az ismert telefonszámokon elérhettek bennünket.

Sziasztok,
Zsuzsa és Attila

Aztán nem sokkal rá egy másikat:


From: *** Attila [SMTP:attila@***.hu]

Sent: Tuesday, November 08, 2005 4:54 PM

To: Piacsek István

Subject: RE:Köszönet

Kedves István!

Ahogy ígértem, elküldöm a lányok által készített rajzokat a balettelőadásról.

Üdvözlettel:

Attila


Viktória 1. rajza


Viktória 2. rajza


Viktória hugának, Pannának rajza

Archívum



Belépés