Beszámolók


28.Április

A kívánság utóélete

Szandra Győr-Moson-Sopron megyében, Mosonmagyaróváron lakik szüleivel. Sajnos betegsége miatt kerekesszékbe kényszerült, azonban Szandra és szülei nem ismerik a lehetetlent: a kislány a saját és szülei kitartásának köszönhetően valószínűleg nemsokára újra járni fog. Kívánsága az volt, hogy találkozhasson Peat Junior és DJ. Fernando csapaptával. Szandra az Interneten keresztül ismerte meg a két disk - jockeyt, akiknek zenéjét nagyon megszerette. Kívánság a 2005. április 16-án este teljesülhetett, ráadásul egy szerencsés véletlen folytán a kislány lakóhelyén, ugyanis a Dj páros ezen a napon éppen a helyi tini discoban vendégszerepelt.

Este hat órára értünk a művelődési házhoz, ahol már vártak bennünket. Ezt követően jó egy órás beszélgetés során a két fiatalember Szandra minden kérdésére válaszolt. Peat Junior többek között saját életfilozófiáját is megosztotta Szandrával: "Csak akarni kell, és az életben, amire vágyunk, minden teljesülhet !" A beszélgetés után a két fiú ajándékkal is kedveskedett: dedikált CD lemezüket adták át Szandrának, sőt, DJ Fernando csak neki játszotta el két dalát klubteremben lévő pianinón. Ezek után mentünk ki a discoba, ahol Szandrának újra szerencséje lett, ugyanis sikerült elkapnia egy nyerő léggömböt, így jóval este tíz óra után már három CD boldog tulajdonosaként indulhatott hazafelé.

Ez úton is szeretnénk köszönetet mondani Peat Juniornak és DJ. Fernandonak a kívánság teljesítéséhez nyújtott segítségükért.

Vicai Zsolt kívánságkoordinátor
Kollár Márk segítő


Levelet kaptunk...

From: *** Szandra
Sent: Wednesday, May 04, 2005 10:34 AM
To: webmester@csodalampa.hu
Subject: Köszönet

Kívánságom teljesült, segítségükkel találkozhattam és több órát eltölthettem Peat Junior-ékkal. Szeretnék ezért köszönetet mondani Önöknek is és Peat Junior-éknak is: csodálatos élményt szereztek számomra.

Köszönettel:

Szandra, Mosonmagyaróvár

From: *** Róbert

Sent: Sunday, May 08, 2005 12:06 PM

To: webmester@csodalampa.hu

Subject: Köszönet

Szeretnék én is köszönetet mondani a 17 éves Szandra unokatesójaként Mosonmagyaróvárról! Én nagyon örülök neki, hogy látthattam, hogy ilyen boldog volt akkor. Neki nagyon nagy élmény volt az, hogy találkozhatott Peat Junior-ékkal. Hisz aki már boldoggá tett egy embert az életében és segített rajta, az már nem élt feleslegesen... Még egyszer is köszönöm, hogy egy ilyen fantasztikus élményt szereztek neki!

Robi Mosonmagyaróvár

Archívum



Belépés