Beszámolók


23.Április

Csilla nagy vágya az volt, hogy találkozhasson Balázzsal, a Balázs show műsorvezetőjével. A nagy találkozásról Csilla írta meg az alább olvasható a beszámolót, amit levélben küldött el a koordinátornak.

Dudás Péter

Kedves Péter!

Végre olyan állapotban vagyok, hogy ide tudok ülni a gép elé, és összeszedni a gondolataimat, hogy megírjam a történteket.

2005.04.03: Ekkor mentünk fel Budára, hogy találkozzam Balázzsal. Bevallom, elég álmosan indultam neki az útnak, abszolút nem voltam izgatott, inkább nyugodt voltam. Megérkeztünk. Nah, ekkor már azért érzékeltem valamit és amint beléptem a házba és megpillantottam, amint a barátnőjével meg még egy emberrel ott lazán sétálgat, nah akkor fogott el egy kicsit az idegesség.

Pár perccel később odajött hozzánk a műsor főszerkesztője, aki kedvesen bemutatkozott, és az előtérben található kanapékhoz invitált bennünket. Ezt követően visszajött Balázs és óvatosan megközelített minket, aztán megkérdezte:

- Te jöttél hozzám?

- Igen. - válaszoltam egy kicsit zavarban.

Bemutatkoztunk egymásnak, a szüleimmel is rendesen kezet fogott. Kaptam is tőle egy plüs bébivizilovat is:)) Majd Anyukámat és engem is bevezetett a kulisszák mögé. Megmutatta, hogy melyik kamera hol található, mi a feladata. Azt is elmesélte, hogy több műsort is felvesznek abban az egy stúdióban (pl.: Heti Hetes, Mónika show, Recept club, stb. ha egyáltalán van még) és megengedte, hogy Anyukámmal beüljek az egyik forgatásra, ahol éppen Hajós András volt a vendég.

De nemcsak ezt az egy stúdiót mutatta meg! Oda is bevitt, ahol a Híradót és a Találkozásokat is felveszik. Úgy őszintén bevallom, nekem ez a része az egésznek sokkal jobban tetszett, mert nemcsak elhadarta a dolgokat, hanem érdekelte a véleményem is. Sajnos, a Hajós András-féle műsor nem úgy sikerült, ahogy szerették volna; nem volt vevő az ott zajló dolgokra, ennek ellenére jól szórakoztam.

Köszönöm, hogy elmehettem, és ha ez az e-mail Balázsnak is el lesz küldve, akkor üzenem neki: Üdvözlöm őt és a barátnőjét is!

Csilla

Archívum



Belépés