Beszámolók


6.Június


Év elején eldöntöttük, hogy idén is kiválasztunk egy kívánságot, amelynek valóra váltásához gyűjtést hirdetünk egy újabb csodabogárkodás keretében.
Bence egy saját kerti játszótérre vágyott, ahol bármikor kedvére hintázhat és csúszdázhat – ennek megvalósításához járultak hozzá felajánlásaikkal mindazok, akik szurkoltak, hogy sikeresen teljesítsem a Kinizsi Százas gyalogtúrát.
Éjszaka, a hetvenedik kilométer környékén, a sokadik hegy megmászása után, amikor kezdett eluralkodni rajtam a fáradtság, hatalmas erőt adott, ha arra gondoltam, hogy ezt Bencéért is teszem.
Két héttel a teljesítménytúra után egy vasárnapi napon érkeztünk meg Újrónafőre, ahol nagy szeretettel fogadott bennünket Bence családja. Egy igazi gyerekparadicsomba csöppentünk, ahol minden Bencéről szól: a róla készült mosolygós, szuperhősjelmezes, kedves fotók lógnak minden szobában, és egy külön kis ház csak az ő játékaival van tele, akárcsak az udvar egy része. Az édesapja és a nagyszülei sokat meséltek nekünk Bencéről, a kisfiú pedig boldogan mutatta meg nekünk a birodalmát, és persze az akkor már két napja birtokba vett szuper játszóterét is, ahol még egy közös fotó is készült rólunk. Megtudtuk, hogy előző nap, szombaton még az ebédjét is oda kérte, annyira élvezte a hintázást és a csúszkálást.
Kívánjuk, hogy teljen sok örömed ebben a klassz játszótérben, Bence, és gyógyulj meg minél hamarabb!

Köszönjük szeretteinknek, barátainknak és a felhívásunkhoz csatlakozott további támogatóknak, hogy a segítségükkel összegyűjtött adományokból teljesülhetett Bence kívánsága!



Pradarics Tamás és Lakatos Edina
kívánságkoordinátorok és csodabogarak
Újrónafő, 2023. 06. 04.

Archívum



Belépés