Beszámolók


31.Augusztus


Egy tavaszi késő délután, egy cukrászdában ismerkedtünk meg a bájos, kedves, csendes Violettával és édesanyjával. Hosszasan beszélgettünk. Sokat meséltem nekik a Csodalámpa Alapítványról, s arról, hogy gondolkodjon Violetta azon, hogy lenne-e olyan álma, amit nagyon-nagyon szeretne, ha valóra válna.

És ekkor Violetta kinyílt, mint egy virág, s elkezdett csacsogni, amin édesanyja is meglepődött, hiszen kislánya nem igen szokott idegen ember előtt így megnyílni. Végül is kiderült, hogy mi is Violetta álma!

Violetta álmáról és álmának teljesítéséről olvassuk el Violetta és szüleinek levelét.

„Tisztelt Csodalámpa Alapítvány!

Köszönjük, hogy az Alapítvány által lehetőséget kapott kislányunk arra, hogy eljusson a Balatonhoz. Egy balatoni hotelben eltöltendő pár nap volt az egyik nagy vágya, de sajnos eddig nekünk nem volt rá lehetőségünk, hogy elvigyük őt oda.

Nagyon gyönyörű helyen kaptunk szállást Balatonfüreden a Hotel Annabellában. A szálloda csodaszép volt. Az elhelyezés, szállás, ellátás és kiszolgálás is kifogástalan volt! Nagyon jól érezte magát Violetta! Voltunk kirándulni Tihanyban és Siófokon, és sétahajóztunk a Balatonon. Egy életre szóló élmény volt mindnyájunknak, amit nagyon köszönünk!

Szeretnénk külön köszönetet mondani az alapítványtól Tatárné Csonka Zsuzsannának, aki nagyon kedvesen foglalkozott velünk, és segített Violetta kislányunk álmának megvalósulásában!
Boldogok vagyunk, hogy van egy ilyen nagyszerű alapítvány, ahol gondolnak arra, hogy teljesüljön a gyerekek álma!

Az Alapítvány minden munkatársának munkájához jó egészséget és sikereket kívánunk!
Tisztelettel: Violetta és szülei”


Köszönjük az Danubius Hotel Annabella támogatását, segítségükkel válhatott valóra Violetta álma!


Tatárné Csonka Zsuzsanna és Icsó Klára
kívánság koordinátorok
Balatonfüred, 2022. augusztus 22-25

Archívum



Belépés