Beszámolók


14.Június


Gréti egy bájos, kedves mindig csacsogó pici lány. Van egy iker bátyuskája, és egy majdnem 1 éves kis öcsikéje. Mindhárman aranyos, barátságos gyerekek. Grétának van egy kis műanyag csúszdája a kertben, de Gréta szerint az már nagyon kicsi. Ezért szeretett volna helyette egy jó nagy csúszdát, meg kettő hintát, hogy a tesójával együtt tudjanak repülni.

Amikor készen lettek a játékok, először csak tágra nyitott szemekkel nézte, milyen nagy játszóteret kapott aztán meg örömében vagy ötször körbefutotta saját játszóterét, és azt kiabálta, hogy IMÁDOM!! IMÁDOM! IMÁDOOOOM!

A hinták és a nagy csúszda mellé még Gréta kapott egy mászó falat is, amit testvérével természetesen azonnal ki is próbáltak. És persze a hintát is birtokba vették mindketten.
Jó volt látni, hogy mennyire boldogok a gyerekek és a meghatódott szülők! S hogy most is nagyon jó helyre került a Csodalámpa játszótere!

Drága kicsi Gréta! Kívánjuk, hogy sok-sok boldog, gondtalan órát tölts el ezekkel a szép játékokkal! Erősödj, és gyógyulj meg minél hamarabb!




Köszönjük a Budapesti Értéktőzsde Zrt. támogatását, segítségükkel teljesülhetett Gréta kívánsága!


Tatárné Csonka Zsuzsanna
kívánság- koordinátor
Miskolc, 2022. június 2

Archívum



Belépés