Beszámolók


24.Április

Gergő 7 éves és nagyon meglepett minket a kívánságával, hiszen ebben a korban inkább játékokat kérnek a gyerekek. Ezzel szemben neki komoly kérése volt: kedvenceivel, a Kowalsky meg a Vega együttes tagjaival szeretett volna egy személyes találkozót. Édesanyjától megtudtam, hogy nagyon nagy rajongója a zenekarnak, minden dalukat kívülről fújja, és 5 éves kisöccsével - és persze szüleikkel - együtt minden Kowalsky meg a Vega koncerten ott vannak. Az együttes zenéje nagyon megfogta Gergőt. és betegsége alatt rengeteg élményt és kikapcsolódást nyújtott neki a zenék hallgatása, a koncertre járás, így sokkal erősebb lelkivilággal tudta átvészelni a betegséggel tartó hónapokat.

Mi sem volt természetesebb mint, hogy nekiálltunk megszervezni a találkozót. Pécsen, a zenekar egyik koncertje előtt Gergő és testvére találkozhatott a bandával, akik nagyon meglepődtek. amikor meglátták a fiúkat, mert mint kiderült, ők már a színpadon is énekeltek velük 1-1 koncert alkalmából.
Gergő nagyon boldog volt, felejthetetlen élményt jelentett neki ez a találkozás. Személyre szóló ajándékot is készített minden egyes tagnak, akik nagyon meghatódtak ettől a kedvességtől.


Köszönjük a Kowalsky meg a Vega együttesnek, hogy valóra váltották Gergő álmát!.

Szilvágyi Erzsébet
kívánság-koordinátor
Pécs, 2022.04.09.

Archívum



Belépés