Beszámolók


4.Február



Máté már többször töltött hosszú hónapokat kórházban. Felváltva, hol magántanuló volt, hol bejárhatott az iskolába az osztálytársai közé. Amikor teheti, nagyon szeret a barátaival együtt biciklizni és rollerezni.

A Csodalámpától egy gamer monitort és egy szuper gamer fejhallgatót kért. A kórházban tudtuk átadni Máténak a kívánságát, hatalmas örömet szerezve neki ezzel.

Szerencsére másnap haza is tudtak menni a kórházból, így hamarosan ki is próbálhatta a Fortnite és az autószimulátoros játékokon. Mielőbbi gyógyulást kívánunk Máténak!


Máté anyukájától kaptuk a következő levelet:

Tisztelt Támogatónk!

Kisfiam Máté nevében is hálásan köszönjük a nagylelkű ajándékokat! Máté mérhetetlenül boldog tőle! Máté nagyon erős és életvidám fiú, aki nemrég töltötte be a 14. életévét.

Mai nappal hazaengedtek minket Pestről és itthon első dolga volt beüzemelni a monitort, készítettem erről önöknek pár képet, a fülhallgatót is használja hozzá, így még nagyobb az élmény együtt!

Nagyon hálásak vagyunk és még egyszer is nagyon köszönjük!!! Máté kicsit fáradt, már látszik rajta a betegség, de a boldogsága nagyon nagy 🙏

Minden jót kívánunk!

Máté és anyukája




Köszönjük a Firstmed-FMC Kft. támogatását, segítségükkel teljesíthettük Máté kívánságát!


Bagó György
kívánság-koordinátor
Budapest, 2022.02.02.

Archívum



Belépés